Όταν το ΠΑΜΕ τρολάρει τον αποτυχημένο εργατοπατέρα Καραγεωργόπουλο

“Καλές δουλειές” ως εκπρόσωπος των εργοδοτών εύχεται το ΠΑΜΕ στο γνωστό πασκίτη “συνδικαλιστή”, που δεν κατόρθωσε να εκπροσωπηθεί από κανέναν εργαζόμενο στο αυριανό συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Ούτε την ψήφο του δεν κατόρθωσε να βρει ο γνωστός και μη εξαιρετέος εργοδότης – εργατοπατέρας Καραγεωργόπουλος, καθώς, παρότι προσπάθησε να εκλεγεί αντιπρόσωπος στο αυριανό συνέδριο της ΓΣΕΕ από 4 Ομοσπονδίες και 4 Εργατικά Κέντρα, τελικά έφυγε με άδεια χέρια.

Με αφορμή αυτό το “χαρμόσυνο γεγονότο” που θα έλεγε κι ο Σημίτης, τον οποίο ίσως και να θαυμάζει το στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, το ΠΑΜΕ εξέδωσε μια ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στη νέα σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά του, ως εκπροσώπου των εργοδοτών, που του ταιριάζει και πολύ καλύτερα:

«Η προσπάθεια του εργοδότη Καραγεωργόπουλου στελέχους της ΠΑΣΚΕ να εκλεγεί αντιπρόσωπος στο 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ από 4 Ομοσπονδίες και 4 Εργατικά Κέντρα απέτυχε», αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας πως  «οι εργαζόμενοι τον “έστειλαν” αδιάβαστο. Δεν κατάφερε να εκπροσωπηθεί από καμία συνδικαλιστική οργάνωση.

Με βάση την εγκύκλιο της ΓΣΕΕ με αριθμό 7 στις 12 Σεπτέμβρη του 2018 και με βάση το άρθρο 18 του Καταστατικού της, έπρεπε να είχε καταθέσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα της οργάνωσης από την οποία δήθεν εξελέγη (Καζίνο). Η ημερομηνία κατάθεσης των εγγράφων έχει παρέλθει, κανένα έγγραφο δεν έχει κατατεθεί, καμία παραίτηση αντιπροσώπου.

Επομένως, το στέλεχος της ΠΑΣΚΕ Καραγεωργόπουλος δεν μπορεί να είναι πλέον αντιπρόσωπος στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον νέο του ρόλο στην Ένωση των Εργοδοτών, που διευρύνεται με ένα ακόμη μέλος.

Και… καλές δουλειές!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: