Όργανα της τάξης των αφεντικών τους – Προσαγωγή του προέδρου του ΕΚ Ιωαννίνων κατ’ εντολή της ΠΙΝΔΟΣ ΑΕ

Η εργοδοσία της ΠΊΝΔΟΣ απαγόρευσε την είσοδο σε συνδικαλιστές και έκανε μήνυση εις βάρος του προέδρου του Εργατικού Κέντρου

Συγκέντρωση έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων πραγματοποιούν αυτήν την ώρα, συνδικαλιστές και εργαζόμενοι, για να  καταγγείλουν τη  διοίκηση της «Πίνδος» που ενώ προκλητικά απαγόρευσε σήμερα το πρωί στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, να επισκεφτεί τους εργαζόμενους στην επιχείρηση, προχώρησε και σε μήνυση σε βάρος του.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί κλιμάκιο συνδικαλιστών του εργατικού κέντρου Ιωαννίνων επισκέφθηκε το πτηνοσφαγείο της «Πίνδος» για ενημέρωση των εργαζομένων με επικεφαλής τον πρόεδρο Νίκο Έξαρχο. Η διοίκηση της «Πίνδος», όπως συστηματικά κάνει τους τελευταίους μήνες, απαγόρευσε την είσοδο των συνδικαλιστών στο χώρο εργασίας. Η στάση της αυτή δεν άλλαξε ακόμη και μετά την τηλεφωνική παρέμβαση της επιθεώρησης εργασίας.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καταγγέλλει ότι η προσπάθεια να επιβληθεί σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς δεν θα περάσει. Καλεί, όλοι οι εργαζόμενοι της πόλης να δώσουν μαχητικό «παρών» στο Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο στις στις 10 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, προκειμένου ο νόμος Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά.

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: