Με κατάληψη στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ απάντησαν οι εργαζόμενοι στην επίσκεψη του διαχειριστή

Συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας στη Λάρυμνα, μπλοκάροντας την έξοδο του ειδικού διαχειριστή.

Συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της εταιρείας στη Λάρυμνα, μπλοκάροντας την έξοδο του ειδικού διαχειριστή και ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις σχετικά με το μέλλον της εταιρείας, αλλά και για την καταβολή των δεδουλευμένων του Απριλίου και το δώρο Πάσχα.

Με νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Ιούνη και στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε το Συντονιστικό των Σωματείων σε χθεσινή συνεδρίαση, δίνοντας αγωνιστική απάντηση στους διαλυτικούς σχεδιασμούς και τις συκοφαντικές μεθοδεύσεις της κυβέρνησης. Πρόκειται για ένα ακόμα βήμα στον πολύμηνο αγώνα των εργαζομένων, που δε θα υποχωρήσουν αν δε διασφαλίσουν τις θέσεις εργασίας τους με δικαιώματα, σε μια βιομηχανία που οδηγείται σε συνειδητή και δόλια απαξίωση εδώ και χρόνια, με θύματα όσους την κρατούν όρθια όλα αυτά τα χρόνια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: