Κοροϊδία με το επίδομα της αναστολής – Ακόμα περιμένουν τα 534 ευρώ για τον Ιούνη εργαζόμενοι του τουρισμού στην Κω

Θέλουν να μας εξαθλιώσουν, να μας γονατίσουν, έτσι ώστε όταν καταφέρουμε κάποιοι κάποτε να βρούμε δουλειά να σκύψουμε το κεφάλι και να πάμε για τα λίγα ψίχουλα.

«Φτάνουμε στα μέσα του Αυγούστου και ακόμα περιμένουμε τα 534 ευρώ της αναστολής για τον μήνα Ιούνη!», καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων στην Κω. Σημειώνει ότι όταν οι κυβερνήσεις είναι να δώσουν ακόμα και ψίχουλα στους εργαζόμενους καθυστερούν με διάφορες προφάσεις, αλλά όταν είναι να στηρίξουν το μεγάλο κεφάλαιο ή να περικόψουν τα δικαιώματα των εργατών φέρνουν ΠΝΠ εν μία νυκτί. Γι’ αυτό το Σωματείο καλεί κάθε εργαζόμενο σε συλλογικό αγώνα και οργάνωση στο Σωματείο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Είναι ντροπή και αίσχος το παιχνίδι που παίζει η κυβέρνηση στις πλάτες των εργαζομένων στον τουρισμό. Φτάνουμε στα μέσα του Αυγούστου και ακόμα περιμένουμε τα 534 ευρώ της αναστολής για τον μήνα Ιούνη!!!

Φαίνεται πως δεν τους έφτασαν οι λιποθυμίες των παιδιών μας από την πείνα, δεν είναι αρκετοί αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα με αποτέλεσμα να τους το κόβουν, δεν φτάνουν αυτοί που δεν έχουν να πληρώσουν υποχρεώσεις και δάνεια, με κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους.

Θέλουν να μας εξαθλιώσουν, να μας γονατίσουν, έτσι ώστε όταν καταφέρουμε κάποιοι κάποτε να βρούμε δουλειά να σκύψουμε το κεφάλι και να πάμε για τα λίγα ψίχουλα.

Η κυβέρνηση όταν πρόκειται να κόψει από τους μισθούς μας, από τα επιδόματά μας, από τις συντάξεις μας κ.ά. φτιάχνει μια ΠΝΠ και εν μια νυκτί τα κόβει.

Όταν είναι όμως για να δώσει, τα μετρά από δω, τα μετρά από κει και όταν δει ότι δεν της βγαίνει, γιατί βλέπετε έχει να εξυπηρετήσει το μεγάλο κεφάλαιο πρώτα, αφήνει τους εργαζόμενους και τους ανέργους στο περίμενε.

Τώρα χρειάζεται να παλέψουμε συλλογικά και οργανωμένα. Καμία αναμονή.

Κανείς μόνος του. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά 19.30-21.30, Εργατικό Κέντρο, Πορφυρίου 21».

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: