Καμία απόλυση στο ΙΝΤΙΜΕ – Να επαναπροσληφθεί ο απολυμένος συνάδελφος – 3ωρη στάση εργασίας της ΕΦΕ

Η ΕΦΕ μετά από αίτημα εργαζομένων του πρακτορείου INTIME Poto Agency κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για τα μέλη της και καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον άδικα απολυμένο συνάδελφο στις 12:00μμ έξω από το πρακτορείο INTIME Photo Agency.

Η άδικη και καταχρηστική απόλυση ενός φωτορεπόρτερ, επειδή προσκόμισε τα αιτήματα των συναδέλφων του στην εργοδοσία του πρακτορείου INTIME, βρίσκει τους εργαζόμενους σε θέση μάχης για την ανάκλησή της.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Φωτορεπόρτερ -και η Επιτροπή Αγώνα Φωτορεπόρτερ- καταδίκασε από την πρώτη στιγμή την εκδικητική απόλυση και πρωτοστατεί στην κλιμάκωση του αγώνα.

Με δική της πρωτοβουλία, η ΕΦΕ καλεί σε 3ωρη στάση εργασίας, σήμερα το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία του πρακτορείου στα Εξάρχεια.

Η ΕΦΕ μετά από αίτημα εργαζομένων του πρακτορείου INTIME Photo Agency κηρύσσει για αύριο Τρίτη 3 Μαΐου 2022, 3ωρη στάση εργασίας για τα μέλη της (μεταξύ 12:00-15:00μμ) και καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον άδικα απολυμένο συνάδελφο μας στις 12:00μμ έξω από το πρακτορείο INTIME Photo Agency.

Μέσα από τον συλλογικό αγώνα απαιτούμε να γίνει άρση της εκδικητικής απόλυσης του συναδέλφου μας.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η μαζική παράσταση των εργαζομένων, που έδειχναν την αλληλεγγύη στον απολυμένο συνάδελφό τους, είχε ως… απάντηση της εργοδοσίας την παρέμβαση της αστυνομίας με ισχυρές μονάδες καταστολής…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: