Ήταν πάντα παρών, σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη… – Έφυγε από τη ζωή ο σ. Πανάγος Ανωγιάτης

Χαρακτηριστική μορφή στις κινητοποιήσεις, συνδέθηκε άρρηκτα με τους αγώνες στον κλάδο του και εκλεγόταν για 25 συνεχή χρόνια στο ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων της ΦΑΓΕ.

Την Κυριακή 14/2 έφυγε πρόωρα από τη ζωή ο κομμουνιστής και πρωτοπόρος συνδικαλιστής Πανάγος Ανωγιάτης, σε ηλικία μόλις 62 ετών. Χαρακτηριστική μορφή, συνδέθηκε άρρηκτα με τους αγώνες στον κλάδο του και εκλεγόταν για 25 συνεχή χρόνια στο ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων της ΦΑΓΕ.

Ο χαμός του προκάλεσε θλίψη στους συναγωνιστές και τους συντρόφους του και πλήθος συλλυπητήριων ανακοινώσεων από σωματεία και μαζικούς φορείς που στάθηκαν στην προσφορά του και το κενό που αφήνει πίσω του. Παραθέτουμε στη συνέχεια μερικές από αυτές.

Το Δ.Σ του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών του Ν. Αττικής και Νήσων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για το ξαφνικό θάνατο,
του συνάδελφου Ανωγιάτη Παναγιώτη (Πανάγος) στην σύζυγο του, στα παιδιά του και στους οικείους του.

Ο συνάδελφος Πανάγος ακούραστος εργάτης, πρωτοπόρος εργαζόμενος – συνδικαλιστής μέλος της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου της «ΦΑΓΕ» και μέλος του κλαδικού συνδικάτου επί σειρά ετών διακρινόταν πάντα για τη μαχητικότητα και την ανιδιοτέλεια του.

Ήταν πάντα παρών σε κάθε μικρή μα και μεγάλη μάχη του κλάδου αλλά και συνολικότερα του ταξικού εργατικού κινήματος.

Η στάση, η δράση και οι συμβουλές του θα μας συντροφεύουν για πάντα και θα αποτελούν παρακαταθήκη για τους μελλοντικούς αγώνες.

 Η διοίκηση της ομοσπονδίας Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας, για τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Ανωγιάτη Παναγιώτη (Πανάγος), στην γυναίκα του Σταυρούλα και στα παιδιά του Μαρία και Γιώργο.

Ο συνάδελφος Ανωγιάτης Παναγιώτης ξεχώριζε για την αγωνιστικότητα του, την αυταπάρνηση του, το ήθος του, την καλοσύνη του, ήταν μπροστάρης και μαχητής σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες της ομοσπονδίας και ευρύτερα του ταξικού εργατικού κινήματος.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε μας.

«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, αποχαιρετούν με θλίψη τον συνάδελφο και συναγωνιστή, τον σύντροφο Πανάγο Ανωγιάτη, που σήμερα έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο συνάδελφος Πανάγος ήταν ακούραστος μαχητής στην πρώτη γραμμή των αγώνων της εργατικής τάξης, στην καθημερινή ταξική πάλη, στη μάχη για το μεροκάματο, τις απολύσεις, στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Εκλεγμένος από το 1995 στο επιχειρησιακό σωματείο της “ΦΑΓΕ”, δεν απουσίασε από τις μικρές και τις μεγάλες μάχες της τάξης μας, στον κλάδο των Τροφίμων – Ποτών – Γάλακτος, στο εργοστάσιό του.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στη γυναίκα και τα παιδιά του, στους συναδέλφους του».

Αντί επιλόγου, το βίντεο με το οποίο αποχαιρετά η Ομοσπονδία Γάλακτος-Τροφίμων&Ποτών τον Πανάγο Ανωγιάτη

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: