Η διοίκηση του ΕΦΚΑ τιμωρεί καθαρίστρια που τραυματίστηκε εν ώρα εργασίας!

Αντί η διοίκηση του ΕΦΚΑ να δηλώσει το εργατικό ατύχημα που συνέβη στην καθαρίστρια του κτιρίου του ΤΣΑΥ στην Αχαρνών 27 και να πάρει μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους, την τιμωρούν!!!

Το εργατικό ατύχημα με θύμα καθαρίστρια του κτιρίου του ΤΣΑΥ στην Αχαρνών 27 που έπεσε και τραυματίστηκε στις σκάλες του κτιρίου εν ώρα εργασίας καταγγέλλει η Αγωνιστική Συνεργασία (δυνάμεις του ΠΑΜΕ) στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ):

«Αντί να δηλώσουν το εργατικό ατύχημα και να πάρουν μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, τιμωρούν την εργαζόμενη!!!

Αντί η διοίκηση του ΕΦΚΑ να δηλώσει το εργατικό ατύχημα που συνέβη στη συνάδελφο καθαρίστρια του κτιρίου του ΤΣΑΥ στην Αχαρνών 27 και να πάρει μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους, την τιμωρούν!!!

Η συνάδελφος έπεσε και τραυματίστηκε στις σκάλες του κτιρίου εν ώρα εργασίας, ενός κτιρίου 6 ορόφων, το οποίο λειτουργεί χωρίς ανελκυστήρα εδώ και ένα χρόνο (!!), χωρίς να “ιδρώνει το αυτί κανενός”, την ώρα που και εκατοντάδες ασφαλισμένοι ταλαιπωρούνται καθημερινά… Η διοίκηση όχι μόνο δεν δήλωσε το εργατικό ατύχημα, αλλά απείλησε τη συναδέλφισσα με πειθαρχική δίωξη γιατί όταν τραυματίστηκε (εν γνώσει όλων)… έφυγε από τη δουλειά και πήγε σε γιατρό!!! Και σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή η συνάδελφος μίλησε και διεκδίκησε αυτά που δικαιούται, τη μετακίνησαν τιμωρητικά σε άλλη υπηρεσία, χωρίς καν να επικαλούνται “υπηρεσιακές ανάγκες”, αφού η συνάδελφος είναι απολύτως απαραίτητη στο κτίριο και αφήνει πίσω της κενό…! Μέχρι εκεί φτάνει η αναλγησία τους!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και την τιμωρητική μετακίνηση της συναδέλφου – καθαρίστριας από το κτίριο του πρώην ΤΣΑΥ Αχαρνών 27 στο κτίριο του ΙΚΑ Γαλατσίου.

Καλούμε τη διοίκηση του Ταμείου να πάρει θέση για όλα τα παραπάνω, να δηλώσει το εργατικό ατύχημα και να ανακαλέσει την αυθαίρετη και τιμωρητική μετακίνηση της συναδέλφισσας.

Κανείς δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην αυθαιρεσία και την τρομοκρατία! Απαιτούμε εδώ και τώρα την άμεση επιστροφή της συναδέλφου στη θέση στην οποία υπηρετεί εδώ και πάνω από 20 έτη, με ιδιαίτερη εργατικότητα και φιλότιμο όπως είναι γνωστό σε όλους!

Απαιτούμε εδώ και τώρα επισκευή του ανελκυστήρα και μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους.»

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: