Εργατικό Κέντρο Σάμου: Οι διαδηλώσεις και οι αγώνες δεν μπαίνουν στο «γύψο»

Οι αγώνες, οι απεργίες, οι διαδηλώσεις για Κοινωνική Ασφάλιση, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, Παιδεία, ενάντια στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια θα πυκνώσουν. Θα ματαιώσουμε στην πράξη κάθε προσπάθεια να βάλουν τις ελπίδες και τις καλύτερες προοπτικές του λαού μας “στο γύψο”.

Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τον περιορισμό των διαδηλώσεων ήταν πάγια αξίωση όλων των κυβερνήσεων και των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Ξέρουν ότι σπέρνουν ανέμους με τις αντιλαϊκές πολιτικές τους και για να μη θερίσουν  θύελλες επιδιώκουν να περιορίσουν και να χτυπήσουν τους αγώνες ώστε να επιβάλλουν “σιγή νεκροταφείου” στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά και εργατικά τους δικαιώματα. 

Αποτελεί συνέχεια των νόμων για τον περιορισμό του δικαιώματος στην απεργία από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες και εντείνει τον κρατικό αυταρχισμό και την καταστολή .

Για όλα αυτά η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ “ποιεί την νήσσαν” όπως έκανε πάντα, αφού δεν είναι τίποτε άλλο από το μακρύ χέρι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών.

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου, το ταξικό εργατικό κίνημα της χώρας μας δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Οι αγώνες, οι απεργίες, οι διαδηλώσεις για Κοινωνική Ασφάλιση, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, Παιδεία, ενάντια στα επικίνδυνα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια θα πυκνώσουν. Θα ματαιώσουμε στην πράξη κάθε προσπάθεια να βάλουν τις ελπίδες και τις καλύτερες προοπτικές του λαού μας “στο γύψο”.

Παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει. Χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά. 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: