Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς (ΦΩΤΟ)

Κάπως διαφορετική στη μορφή, αλλά ατόφια και αναλλοίωτη στο περιεχόμενη είναι η φετινή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Ξεκινήσαμε από το πρωί δυο – δυο, εξού και ο τίτλος, και κατευθυνθήκαμε σιγά – σιγά στο Σύνταγμα. Εκεί υπήρχαν όλα τα μέτρα ασφαλείας, με τα ειδικά χρωματιστά αυτοκόλλητα να δείχνουν τις αποστάσεις που έπρεπε να τηρηθούν και να μην αφήνουν πάτημα στα παπαγαλάκια να παίξουν το γνωστό τροπάρι για τα μέτρα ασφαλείας και τον “κίνδυνο” για τη δημόσια υγεία. Ειδικά από ψηλά το θέαμα του στοιχισμένου πλήθους ήταν εντυπωσιακό.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε με μια εκτέλεση του Bella Ciao με βιολί από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο. Στη συνέχεια έγινε χαιρετισμός από τη ΛΑΡΚΟ, όπου γίνεται απεργία με καθολική συμμετοχή. Χιλιάδες ο κόσμος με κόκκινες σημαίες, σημαίες του ΠΑΜΕ και της ΠΣΟ, τα πανό των σωματείων και με όλα τα μέτρα ασφαλείας, όπου εκτός από τις αποστάσεις, “έκλεψαν την παράσταση” τα μαντήλια και οι μάσκες με το σήμα του ΠΑΜΕ. Γιατί τα καλυμμένα στόματα έχουν φωνή και δίνουν το μήνυμα με κάθε τρόπο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: