«Χμμ… Απεργία δηλαδή!» – Τα «σπάει» το νέο spot του ΠΑΜΕ για την απεργία στις 6 Απρίλη

Με μια απολαυστική σκηνή από τη σπουδαία ταινία «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», του Θόδωρου Μαραγκού, το ΠΑΜΕ καλεί στην απεργία στις 6 Απρίλη ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο, για αυξήσεις τώρα στους μισθούς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια απολαυστική σκηνή από τη σπουδαία ταινία «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», του Θόδωρου Μαραγκού (πρωταγωνιστεί ο αλησμόνητος, μεγάλος μας ηθοποιός Θανάσης Βέγγος), το ΠΑΜΕ καλεί στην απεργία στις 6 Απρίλη ενάντια στην ακρίβεια, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο, για αυξήσεις τώρα στους μισθούς.

Στη σκηνή που αποτελεί το νέο spot του ΠΑΜΕ, τα αφεντικά του εργοστασίου «Ξεζουμίδη» (στους ρόλους του πατέρα και του γιου αντίστοιχα οι σπουδαίοι ηθοποιοί Αλέκος Λειβαδίτης και Ηλίας Λογοθέτης – βλ. κεντρική εικόνα), έρχονται αντιμέτωποι με τα αιτήματα των εργατών και διαπιστώνουν ότι η απεργία, ο αγώνας, αποτελούν για τους ίδιους μονόδρομο.

Κάτι που άλλωστε στη ζωή ισχύει διαχρονικά στο εκμεταλλευτικό σύστημα, για τους εργαζόμενους και τους καταπιεσμένους, στην Ελλάδα και όπου γης…

Δείτε το spot του ΠΑΜΕ:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: