Χάλασε τη φιέστα Μητσοτάκη στην Καλαμαριά το ΠΑΜΕ – Έντονη καταστολή από Ασφάλεια και ΜΑΤ (VIDEO)

Για μια ακόμα φορά, τα “όργανα της τάξης” των αφεντικών δε δίστασαν να τα βάλουν ακόμα και με ηλικιωμένους.

“Κάτω τα χέρια απ’ το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο”, βροντοφώναξαν δεκάδες διαδηλωτές, που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, με αφορμή την πρωθυπουργική επίσκεψη στην Καλαμαριά, με αφορμή την επέτειο από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Με τον τρόπο αυτό χάλασαν τη σούπα εθνοπατριωτικής συγκίνησης που επιχείρησε να στήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του εκ Τραπεζούντος Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσάνθου, ξεκαθαρίζοντας πως οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να δεχτούν την κατεδάφιση των όποιων δικαιωμάτων τους είχαν απομείνει.

Η κίνησή τους προκάλεσε την έντονη κατασταλτική αντίδραση, αρχικά ανδρών της ασφάλειας, και στη συνέχεια των ΜΑΤ, που, όπως διακρίνεται και στο βίντεο, δε δίστασαν να τραβήξουν και να σύρουν ακόμα και ηλικιωμένους ανθρώπους, συμπεριφορά βέβαια σε αγαστή συνέχεια προς εκείνη όλου του προηγούμενου διαστήματος.

Όλα αυτά δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, που είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν μέχρις εσχάτων τη βασικότερη ίσως κατάκτηση στην ιστορία του εργατικού κινήματος.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: