Απεργία στην επιχείρηση Αφοί Βλάχου ενάντια στην άδικη απόλυση εργαζόμενου

Οι εργαζόμενοι απαιτούν την ανάκληση της απόλυσης του εργαζόμενου, που απασχολείται μέσω “δουλεμπορικού γραφείου”.

Το Συνδικάτο Τύπου-Χάρτου και η Σωματειακή Επιτροπή των εργαζόμενων στην επιχείρηση Αφοί Βλάχου, κήρυξαν 24ωρη απεργία για την Παρασκευή 11-1-2019, με αίτημα την ανάκληση της άδικης απόλυσης εργαζόμενου που απασχολείται στην εταιρία μέσω «δουλεμπορικού γραφείου».
Οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση με τη μαζική τους συμμετοχή στη Γενική  Συνέλευση στο εργοστάσιο, την Τετάρτη  9-1-2019 αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απεργία και απαιτούν να γυρίσει ο συνάδελφος στη δουλειά.
Το Συνδικάτο και η Εργοστασιακή Επιτροπή προχώρησε την ίδια μέρα σε παρέμβαση προς την εργοδοσία ξεκαθαρίζοντας ότι θα στηρίξουν την απόφαση των εργαζόμενων, για ανάκληση της απόλυσης. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να διεκδικούμε να πάψει η ομηρία των ενοικιαζόμενων εργαζόμενων από την εργοδοσία και όλοι οι συνάδελφοι να προσληφθούν στην επιχείρηση με ίδιους μισθούς και δικαιώματα.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να εκφράσουν την ταξική τους αλληλεγγύη και να συμμετέχουν στην απεργιακή συγκέντρωση στη πύλη της Αφοί Βλάχου στο Κορωπί την Παρασκευή 11/01/19 από το πρωί.
Με τον αγώνα μας βάζουμε εμπόδια στην εργοδοτική επίθεση που στηρίζεται στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης και Ε.Ε. Δεν θα επιτρέψουμε να ισοπεδώσει τα δικαιώματά μας η κατά τα άλλα “δίκαιη” ανάπτυξη τους. Ενωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου παλεύουμε για να καλύψουμε τις σύγχρονες ανάγκες των εργατών  μέσα και έξω από τα εργοστάσια, δεν συμβιβαζόμαστε.
Με πληροφορία από 902.gr
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: