Αν αμφιβάλλετε για τις αποστάσεις, ρωτήστε και τους εύζωνες που ήταν εκεί…

Τα μπλοκ των σωματείων τήρησαν υποδειγματικά τις αποστάσεις ασφαλείας, καλύτερα και από τους εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς…

Όσοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα, το είδαν από πρώτο χέρι και ξέρουν.

Όσοι δεν ήταν εκεί, είδαν μετά τις φωτογραφίες και εντυπωσιάστηκαν.

Και μια τρίτη ψεκασμένη κατηγορία, σπάει τη φυλακή της πραγματικότητας και βλέπει με τα μάτια της ψυχής της αυτά που ήθελε ούτως ή άλλως να δει. Και αν η πραγματικότητα δε συμφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για αυτήν.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο έδαφος της καταδικασμένης πραγματικότητας.

Όσοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα, είδαν τους διαδηλωτές να πηγαίνουν δυο-δυο, στην πλατεία δυο-δυο. με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Όταν έφτασαν εκεί, κάθε σωματείο έπαιρνε θέση στην πλατεία με τη σειρά, στα χρωματιστά αυτοκόλλητα που υποδείκνυαν τα προκαθορισμένα σημεία, με τις απαραίτητες αποστάσεις. Κι αν τυχόν κάποιος ήταν ξέμπαρκος ή δεν είχε βρει πού να σταθεί, υπήρχαν σύντροφοι που τον οδηγούσαν σε κάποια άδεια θέση.

Και πώς ξέρουμε ότι τηρήθηκαν σωστές αποστάσεις ασφαλείας;
Αν κάποιος εξακολουθεί να αμφιβάλει, μπορεί να σκεφτεί μερικά απλά παραδείγματα.

Αυτούς που έκαναν τζόγκινγκ, έφτασαν τρέχοντας στο Σύνταγμα και συνέχισαν να τρέχουν μέσα από τις σειρές των διαδηλωτών και τις αποστάσεις που είχαν αφήσει.

Τους ποδηλάτες που έκαναν ακριβώς το ίδιο, περνώντας δηλαδή με τα ποδήλατά τους μέσα από τις σειρές των ποδηλατών, χωρίς δηλαδή να διακόψουν την πορεία τους.

Και αν ούτε αυτό αρκεί για να καταλάβουν οι ψεκασμένοι φιλελέδες, μπορούν να ρωτήσουν απλώς τους Ευζώνους που έκαναν ανενόχλητοι αλλαγή φρουράς πίσω από το μπλοκ του ΜΑΣ.

Αλήθεια οι εύζωνες της προεδρικής φρουράς τηρούσαν τις αποστάσεις; Και τι μήνυμα είχαν στείλει στο 13033;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: