“Ενισχύεις το ΚΚΕ, ενισχύεις τον αγώνα…” – Εκδήλωση της Λέσχης Φίλων ΚΚΕ Τορόντο

Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ διοργανώνει η Λέσχη Φίλων ΚΚΕ στο Τορόντο και καλεί κάθε συναγωνιστή και φίλο του Κόμματος να συμβάλει στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης για το δίμηνο Νοέμβρη – Δεκέμβρη του 2019.

Εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ διοργανώνει η Λέσχη Φίλων ΚΚΕ στο Τορόντο και καλεί κάθε συναγωνιστή και φίλο του Κόμματος να συμβάλει στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης για το δίμηνο Νοέμβρη – Δεκέμβρη του 2019. Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 3 το απόγευμα, στην αίθουσα της Λέσχης Φίλων ΚΚΕ Τορόντο στο 290 Danforth.

Σε μήνυμα-κάλεσμα που μας έστειλαν οι σύντροφοι της Λέσχης σημειώνουν:

«Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, χιλιάδες φίλοι του, συνεργαζόμενοι με το Κόμμα, δίνουν αλλεπάλληλες και δύσκολες μάχες, για τα λαϊκά συμφέροντα και το δυνάμωμα του ΚΚΕ παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς και στις περιοχές της Ελλάδας.

Στηριγμένοι σε σας, που ενισχύετε πάντα το ΚΚΕ, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, συνεχίζουμε την προσπάθεια. Για να επιδράσουμε υπέρ του λαού ακόμα πιο αποφασιστικά στις εξελίξεις.

Στην εκδήλωσή μας θα γίνει προβολή ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει ομιλία και μουσικό πρόγραμμα».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: