Εμείς που ζήσαμε στον σοσιαλισμό ψηφίζουμε ΚΚΕ, το δικό μας κόμμα!

Είναι χρέος μας να σταθούμε στο μπόι των μανάδων και πατεράδων μας. Ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε γύρω από το ΚΚΕ, το δικό μας κόμμα.

Φέτος τον Αύγουστο συμπληρώνονται 70 χρόνια από τότε που οι μαχητές του ΔΣΕ ήταν αναγκασμένοι να υποχωρήσουν μετά την τρίχρονη ηρωική εποποιία, στην Αλβανία και στη Βουλγαρία. Ο πολλαπλάσιος τακτικός στρατός, συνεπικουρούμενος από τα αμερικάνικα αφεντικά δεν μπόρεσε να τους τσακίσει. Υποχώρησαν λεβέντικα με το όπλο στα χέρια τους και με μια υπόσχεση να γυρίσουν πίσω και να συνεχίσουν τον αγώνα τους για μια λαϊκή εξουσία και ανεξαρτησία της πατρίδας τους.

Έτσι το ‘θελε η ιστορία: Εμείς τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να γεννηθούμε και να μεγαλώσουμε στις Λαϊκές Δημοκρατίες. Μετά από αγώνες για τον επαναπατρισμό μας, με τα εφόδια που μας έδωσε ο σοσιαλισμός, με το κεφάλι ψηλά, σήμερα αγωνιζόμαστε όπως θα αγωνίζονταν και οι ίδιοι.

Στην πατρίδα πλέον, στο πετσί μας, βεβαιωθήκαμε ότι ο καπιταλισμός δεν παίρνει γιατρειά. Η επίθεση του καπιταλισμού στα κεκτημένα με αίμα δικαιώματα και ελευθερίες του λαού μας, είναι τόσο σφοδρή, που δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα στην πολυτέλεια του «συμβιβασμού», στην λογική του «μικρότερου κακού», στην λογική του δήθεν ρεαλιστικών λύσεων.

Το ΝΑΤΟ και π ΕΕ αντάμα με την αστική τάξη έχουν σύρει την Ελλάδα σε επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά παιχνίδια που παίζουν με τους λαούς της περιοχής.

Είναι χρέος μας να σταθούμε στο μπόι των μανάδων και πατεράδων μας.

Ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε γύρω από το ΚΚΕ, το δικό μας κόμμα.

ΕΜΕΙΣ που ζήσαμε στον σοσιαλισμό στα καλύτερα του και στα άσχημα του.

ΕΜΕΙΣ που ξέρουμε ότι η ανοικοδόμηση του σοσιαλισμού είναι δύσκολος και ανηφορικός δρόμος.

ΕΜΕΙΣ τα παιδιά που γεννηθήκαμε στην Τασκένδη, στις Λαϊκέ Δημοκρατίες της Τσεχοσλοβακία, της Ουγγαρία, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Γερμανίας, έχουμε χρέος να σταθούμε όρθιοι στις γραμμές του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας!

Καμιά χαμένη ψήφο παιδιά!

Ένα ισχυρό ΚΚΕ είναι το αύριο της Ελλάδας!

Είναι η δική μας επόμενη μέρα!

Τα ιδρυτικά μέλη της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ»

Άννα Φιλιππίδου
Αθηνά Παπούλια
Βασίλης Πανούσης
Βούλα Καραμπίδου
Γιώργος Γιακτζίδης
Ντίνα Γιακτζίδου
Ρούλα Ελευθεριάδου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: