“Είναι μαύρη μέρα για το ΚΚΕ και την ιστορία του…” – Μαύρο δάκρυ από τον Μπογδάνο για τη σημερινή κινητοποίηση!

Ο Μπογδάνος αδυνατούσε να χωνέψει το πρωινό χουνέρι από τους κομμουνιστές και έκανε λόγο για το “επιθετικό ΚΚΕ” που αμφισβήτησε την ισονομία και τη νομοκρατία…

Αν ο πόνος των δεξιών για τη σημερινή ιστορική συγκέντρωση του ΚΚΕ είχε πρόσωπο, θα ήταν αυτό του Μπογδάνου στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΪ, όπου εμφανίστηκε σχεδόν πενθώντας και αδυνατούσε εμφανώς να χωνέψει το χουνέρι που επιφύλαξαν οι κομμουνιστές στην κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Μπογδάνος έκανε λόγο για “μαύρη μέρα για το ΚΚΕ και την ιστορία του”, καθώς “τοποθετείται απέναντι σε μια κοινή εθινική προσπάθεια ζωής και θανάτου”. Όχι απλά “καταθέτει τα όπλα” σε αυτόν τον πόλεμο αλλά “παίρνει τα όπλα του αντιπάλου”, δηλαδή “τη συγκέντρωση και τον συγχρωτισμό”, κάνοντας “σαμποτάζ στη μεγάλη κοινή προσπάθεια”, που είναι εθνική και όχι κυβερνητική. Έχει “βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά” και μας θυμίζει πωςω “πολλές φορές σε κοινές, εθνικές προσπάθειες” αυτό ήταν απέναντι…

Από κοντά, σε ρόλο κυβερνητικού εξαπτέρυγου, η Γιαννακοπούλου του ΚΙΝΑΛ αναρωτιόταν αν “υπάρχουν κόμματα υπεράνω του νόμου”, ενώ χαιρέτιζε ως “πολύ σοβαρή” την πρόταση του πρωθυπουργού για κοινή κατάθεση λουλουδιών με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, εκφράζοντας όμως το παράπονο πως έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα.

Ο Μπογδάνος πήρε την πάσα, εγκρίνοντας και επαυξάνοντας για τις αρχές της ισονομίας και της νομοκρατίας, ως θεμέλια της φιλελεύθερης αστικής δημοκρατίας, που βλέπουμε να τίθενται υπό αμφισβήτηση από “ένα επιθετικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος”. Είπε μάλιστα πως “μένει να αξιολογηθεί η αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ.”, ότι νιώθει “πολύ προβληματισμένος ως βουλευτής” και ενδεχομένως να αποδοθούν ευθύνες.

Το μόνο που δεν είπε είναι πως θα έπρεπε να είναι και ο ίδιος εκεί, για να αναλάβει την επιχείρηση και να επιθεωρήσει την εξέλιξή της, όπως έκανε δηλαδή τις προάλλες στο Πολυτεχνείο…

Όποιος έχει γερό στομάχι, μπορεί να μεταβεί σε αυτόν τον σύνδεσμο και να δει το σχετικό βίντεο, μετά το 47.05.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

1 σχόλιο

  • Ο/Η Zi λέει:

    Τα ίδια έλεγε και στην ραδιοφωνική εκπομπή του – ή μάλλον, ελαφρώς παραλλαγμένα, ανέφερε πολλές φορές πως “το ΚΚΕ πήρε τα όπλα εναντίον μας”.

    Είχε προηγηθεί η Ιωάννα Γκελεστάθη (Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη) η οποία υποστήριζε πως “σωστά η αστυνομία δεν αντέδρασε εντονότερα” καθώς (sic) “οι άνθρωποι του ΚΚΕ επεδίωκαν να διακινούνται φωτογραφίες και βίντεο με τους ίδιους να δέρνονται – ή να κάνουν ότι δέρνονται -με τα ΜΑΤ”.

Κάντε ένα σχόλιο: