Δοξάστε τον! – Το καλύτερο βιογραφικό της χώρας

Ο αυτοδημιούργητος Πορφυρογέννητος. Που δεν ψάχτηκε ποτέ για καριέρα, γιατί την είχε αποφασίσει για αυτόν το όνομά του. Σπλάχνο από τα σπλάχνα της οικογένειας και σάρκα από τη σάρκα του σαρκοφάγου κόσμου του. Δοξάστε τον!

Δοξάστε τον, καμαρώστε τον, χειροκροτήστε τον! Είναι το καλύτερο βιογραφικό της χώρας.

Ο αυτοδημιούργητος Πορφυρογέννητος. Που δεν ψάχτηκε ποτέ για καριέρα, γιατί την είχε αποφασίσει για αυτόν το όνομά του.

Ο κόσμος των αρίστων του Χάρβαρντ, με ενσυναίσθηση και πλούτο γνώσεων, που αντιλαμβάνεται ότι η πλέμπα είναι εξαρτημένη από τον μισθό της -αν έχει.

Ο νεοφιλελεύθερος αντικρατιστής, που χαρίζει εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία στις επιχειρήσεις, για να μη χρεοκοπήσουν. Κανείς δε μισεί τον κρατισμό περισσότερο από τους κρατικοδίαιτους -ρωτήστε και τους Μητσοτάκηδες, ως σόι.

Ο πολιτικός εξόριστος-βρέφος που συνέχισε την αντιστασιακή παράδοση της οικογένειας και το πατρός Μητσοτάκη με τα τρία συσσίτια στην Κατοχή. Για να τελειώνουμε επιτέλους με την “αριστερή ιδιοκτησία” της Αντίστασης και του αντιδικτατορικού αγώνα.

Ο χαρισματικός ρήτορας, που του ετοιμάζουν τι θα πει αυθόρμητα, τις ατάκες των θαυμαστών του, το χειροκρότημα των υπουργών του και πότε θα υψώσει τη φωνή του. Αλλά όταν μιλάει εκτός κειμένου, γίνεται προσβλητικός και καταγέλαστος, δηλαδή ό,τι ακριβώς πρεσβεύει ο κόσμος του και οι αξίες του.

Ο αστός πολιτικός που φέρνει τους αγωνιστές στα μέτρα του, ως “καριερίστες”, γιατί αυτό είναι το μόνο που ξέρει και μπορεί να καταλάβει.

Ο πρωθυπουργός που μείωσε, εν μέσω πανδημίας, τις δαπάνες του προϋπολογισμού για τη δημόσια υγεία. Που δεν μπορεί να γεννήσει λεωφορεία, ούτε ΜΕΘ και νοσοκομεία -ούτε καν αυτά που έκλεισε η κυβέρνησή του. Προσέλαβε όμως πραιτωριανούς, περιπολικά και έναν Ψαριανό δώρο.

Αυτός! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Σπλάχνο από τα σπλάχνα της οικογένειας και σάρκα από τη σάρκα του σαρκοφάγου κόσμου του.

Δοξάστε τον!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

Κάντε ένα σχόλιο: