Δήμος Καλαμάτας: Κλείνουν το μικρόφωνο στη ΛΑ.ΣΥ. αλλά κάνουν πλάτες στο χρυσαυγίτη κατάδικο και τα παραληρήματά του!

Στην τοποθέτηση της ΛΑΣΥ πάνω στο ψήφισμα για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη, ο Πρόεδρος του ΔΣ έκλεισε το μικρόφωνο στον εκπρόσωπό της δύο φορές! Τα μόνα αντανακλαστικά που επιδεικνύει ο Πρόεδρος του ΔΣ είναι όταν αναφέρονται οι λέξεις Κουκούτσης – Χρυσή Αυγή – φασισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί την υπόλοιπη ώρα «κοιμάται ύπνο βαθύ…

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Καλαμάτας για την πολιτική συμπόρευση της δημοτικής αρχής με τον καταδικασμένο χρυσαυγίτη Κουκούτση, με αφορμή όσα συνέβησαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

Για μια ακόμη φορά επιβλήθηκε το κλείσιμο του μικροφώνου σε τοποθετήσεις του Τάσου Νιάρχου, ενώ “επιτρέπεται με δόξα και τιμή το παραλήρημα του κατάδικου χωρίς διακοπές”…

“Για άλλη μια φορά, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, γίναμε μάρτυρες της κοινής πορείας Δημοτικής Αρχής με τον καταδικασμένο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κουκούτση.

Στην τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης πάνω στο ψήφισμα για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη, ο Πρόεδρος του ΔΣ έκλεισε το μικρόφωνο στον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης δύο φορές, κάτι που δεν έγινε πρώτη φορά!!! Τα μόνα αντανακλαστικά που επιδεικνύει ο Πρόεδρος του ΔΣ είναι όταν αναφέρονται οι λέξεις Κουκούτσης – Χρυσή Αυγή – φασισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί την υπόλοιπη ώρα «κοιμάται ύπνο βαθύ».

Αντίθετα επιτρέπεται με δόξα και τιμή το παραλήρημα του κατάδικου χωρίς διακοπές.

Κύριος υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση είναι ο κ. Δήμαρχος”.

Με πληροροφίες από Kalamatajournal

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: