Τους ενοχλεί και μες στη φυλακή! – Οργανωμένη απόπειρα σπίλωσης του Πάμπλο Χασέλ ως… σεξιστή

Την καλύτερη απάντηση δίνει η πρώην σύντροφός του, λέγοντας πως ο Πάμπλο είναι ο λιγότερο φαλλοκράτης άνδρας που έχει γνωρίσει ποτέ!

Ο Πάμπλο Χασέλ μπήκε στη φυλακή, προκαλώντας μια έκρηξη μισάνθρωπης χαράς σε όσους ενοχλούνται από τα τραγούδια του και του στέλνουν τις κατάρες τους.

Το ίδιο το ισπανικό κράτος, όμως, φροντίζει να δείξει τη δική του ενόχληση και να προσθέσει άλλη μία καταδίκη στην πλάτη του Χασέλ, για να τον κρατήσει περισσότερο χρόνο στη φυλακή. Ο Ισπανός ράπερ προχώρησε τις προάλλες στην εξής δήλωση, σχετικά με το θέμα

Δημοσιεύτηκε από Pablo Hasél στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Για τη νέα μου καταδίκη

Με κατηγόρησαν χωρίς αποδείξεις σε μια ξεκάθαρη αστυνομική σκηνοθεσία, γιατί κατήγγειλα έναν ψεύτικο μάρτυρα που βοήθησε την Αστυνομία της Γέιδα να χτυπήσει έναν σύντροφο που έβαλλε ενάντια στα καρτέλ. Επειδή τον κατήγγειλα δημόσια στα ΜΚΔ, μια μέρα ήρθε κοντά στο σπίτι μου για να μου επιτεθεί και εγώ, όπως ήταν λογικό, αμύνθηκα, μέχρι που μας χώρισαν.

Αυτός ο ίδιος “μάρτυρας” απείλησε με πιστόλι μες στον δρόμο δύο αλληλέγγυους, αφού τον κατηγόρησαν για ψευδομαρτυρία. Όπως πάντα, η καταγγελία των δυο συντρόφων μπήκε στο αρχείο. Αυτός ο τύπος κυκλοφορεί ένοπλος, με πλήρη ατιμωρησία, και αυτός που καταδίκασαν σε 2,5 χρόνια φυλακή, είμαι εγώ!

Είναι σκανδαλώδες ότι την τρίτη μέρα της κάθειρξής μου, για να με κρατήσουν περισσότερα χρόνια έγκλειστο και να εκτρέψουν τη συζήτηση από την ελευθερία της έκφρασης, προκύπτει αυτή η καταδίκη. Είναι ξεκάθαρα επιχείρηση με τη σφραγίδα του κράτους!

Είναι πολύ σοβαρό. Πρέπει να το καταπολεμήσουμε.

Το νέο φρούτο στην απόπειρα σπίλωση του κομμουνιστή ράπερ είναι η ρετσινιά του σεξιστή, που είναι η πλέον ύπουλη, καθώς επιδιώκει να τον στιγματίσει στον κόσμο που συμμετέχει στο κίνημα και δείχνει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του, σε καθημερινή βάση στην Ισπανία.

Οι κατήγοροι του Χασέλ ξέθαψαν κάποιες προ δεκαετίας αναρτήσεις του στο Τουίτερ και τις αξιοποιούν για να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι και να αποδείξουν ότι είναι σεξιστής.

Την καλύτερη απάντηση την δίνει η πρώην σύντροφός του, που συνδέεται με το φεμινιστικό κίνημα και τον υπερασπίζεται απέναντι στην άθλια αυτή κατηγορία, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως αυτό μπορούν να το πιστέψουν μόνο όσοι δεν ξέρουν τον Πάμπλο ή αγνοούν πως ο άνθρωπος εξελίσσεται και δεν είναι ίδιος μετά από δέκα χρόνια, όπως ήταν στα 20 του.

Ο Πάμπλο είναι ο λιγότερο φαλλοκράτης-σεξιστής που έχω γνωρίσει. Δεν έχω καμία αμφιβολία και είμαι το άτομο που μπορεί να μιλήσει πιο πολύ από τον καθένα σχετικά. Αν χρησιμοποίησε τέτοια γλώσσα πριν από δέκα χρόνια (σε τέσσερα τιτιβίσματα που ξεθάψατε), αυτό δείχνει ότι μπορεί και εξελίσσεται, χάρη στο περιβάλλον και τη μελέτη στα ζητήματα φύλου. Κι αυτό δεν είναι αδύνατο, είναι απαραίτητο! Μακάρι όλοι οι άντρες που τώρα χρησιμοποιούν όσα είπε τότε, να φτάσετε στο 1/3 από ό,τι είναι ο Πάμπλο. Αυτός ξέρει πολύ καλά ότι δε γεννήθηκε ως ο “νέος άνθρωπος” και έχει απολογηθεί πολλές φορές για αυτό, μα πρωτίστως έχει αποδείξει με πράξεις ότι πιστεύει στην ισότητα κι έτσι ζει τη ζωή του, χωρίς να κάνει διακρίσεις εις βάρος κανενός, για το φύλο του.

Στη συνέχεια στηλιτεύει την υποκρισία αυτών που χρησιμοποιούν τα φεμινιστικά συνθήματα αλλά κάνουν τα εντελώς αντίθετα στην ιδιωτική τους ζωή ή που ψηφίζουν φαλλοκρατικά κόμματα και μιλάνε έτσι για τον Πάμπλο –λες και σας ενδιαφέρουμε εμείς οι γυναίκες.

Η απόπειρα σπίλωσης του Πάμπλο Χασέλ δε θα περάσει!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: