Ο εφιάλτης επιστρέφει σαν “παιχνίδι” – Video-Game στην Ουκρανία με ρόλο Ναζί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης

Ένα καινούργιο βίντεο-παιχνίδι με τίτλο το «Κόστος της Ελευθερίας» δημιούργησε η ουκρανική εταιρεία Alien Games που επιτρέπει στους παίκτες να διαλέγουν τον ρόλο του αξιωματικού του ναζιστικού SS σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης τύπου Άουσβιτς και να αποφασίζει ποιοι κρατούμενοι ντυμένοι με ριγέ πιτζάμες θα σταλούν σε θαλάμους αερίων για «απολύμανση», ποιοι θα βασανίζονται και ποιοι θα εκτελούνται!

Ένα καινούργιο βίντεο-παιχνίδι με τίτλο το «Κόστος της Ελευθερίας» δημιούργησε η ουκρανική εταιρεία Alien Games που επιτρέπει στους παίκτες να διαλέγουν τον ρόλο του αξιωματικού του ναζιστικού SS σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης τύπου Άουσβιτς και να αποφασίζει ποιοι κρατούμενοι ντυμένοι με ριγέ πιτζάμες θα σταλούν σε θαλάμους αερίων για «απολύμανση», ποιοι θα βασανίζονται και ποιοι θα εκτελούνται! Ή εναλλακτικά να πάρουν το ρόλο ενός φυλακισμένου που προσπαθεί να δραπετεύσει!

Ο χειρότερος εφιάλτης που έζησε η ανθρωπότητα (αυτός των ναζιστικών στρατοπέδων των 3.000.000 κρατούμενων Εβραίων, τσιγγάνων, κομουνιστών, ομοφυλοφίλων, πολιτικών κρατούμενων, των 2,5 εκατομμυρίων που εξοντώθηκαν με αέρια και των 500 χιλιάδων που πέθαναν από πείνα και διάφορες ασθένειες) επιστρέφει μέσω του παιγνιδιού που προσφέρει απεικονίσεις των φρικτών θανάτων σε θαλάμους αερίων.

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες και την έρευνα που άσκησε το Ινστιτούτο Εθνικής Μνήμης της Πολωνίας (IPN) και η Επαρχιακή Εισαγγελία στη Βαρσοβία για ποινές και απαγορεύσεις, ο προγραμματιστής δήλωσε ότι είναι «αναγκασμένη» η εταιρεία να σταματήσει την παραγωγή του μετά από «παραπληροφόρηση» στα ΜΜΕ για το παιχνίδι που θα κυκλοφορούσε το Δεκέμβριο και θα κυκλοφορήσει εκ νέου όταν οι ρυθμίσεις επανασχεδιαστούν.

Δεν είναι σαφές ποια ενέργεια έχει γίνει για να απαγορευτεί αλλά δε διατηρούμε καμιά ελπίδα για απαγόρευσή του. Η ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, που κανένα δημοκράτη πρόεδρο δεν φαίνεται να ενοχλεί, και οι υποστηρικτές της έχουν απολέσει την ανθρώπινη υπόστασή τους και έχουν μεταβληθεί σε ναζιστικά κτήνη.

ΥΓ: Όταν κυκλοφορήσει να σταλεί και ένα στον Πρέσβη μας αναγνωρίζοντάς του τη μεγάλη προσφορά του στην εδραίωση και αναγνώριση του Ουκρανικού νέο-ναζιστικού κράτους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: