Ντιέγκο Μαραντόνα – “Ο λαός της Βενεζουέλας δεν παραδίδεται”

Τη στήριξή του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον ηγέτη της Βενεζουέλας τονίζοντας πως “Η επίθεση στον Νικολάς Μαδούρο είναι επίθεση στο λαό της Βενεζουέλας”.

Με χθεσινή του ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ, ο Αργεντίνος θρύλος του ποδοσφαίρου εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον πρόεδρο Μαδούρο και το λαό της Βενεζουέλας, μετά την προχθεσινή επίθεση κατά του ηγέτη της χώρας με drones στη διάρκεια ομιλίας σε στρατιωτική παρέλαση προς τιμή της 81ης επετείου της Μπολιβαριανής Εθνοφρουράς. Ο Μαραντόνα καταδίκασε την επίθεση γράφοντας πως η επίθεση κατά του προέδρου της Βενεζουέλας είναι επίθεση κατά του λαού της Βενεζουέλας. Προσέθεσε πως “Η Βενεζουέλα δεν παραδίδεται” και ευχήθηκε δύναμη στον “καλό του φίλο”.

Την ίδια ώρα ο υπουργός εξωτερικών της χώρας Χόρχε Αρρέασα δήλωσε πως οι έρευνες δείχνουν εμπλοκή της ΗΠΑ και της Κολομβίας στην απόπειρα πραξικοπήματος λέγοντας πως “Δεν υπάρχουν αμφιβολίες πως η προέλευση των επιθέσεων είναι από έναν άξονα Μαϊάμι – Μπογκοτά – Καράκας”. Παράλληλα αποκάλυψε πως ήδη έχουν συλληφθεί έξι άτομα σε σύνδεση με το χτύπημα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: