Ντελίριο αντικομμουνισμού και άθλια παραχάραξη της Ιστορίας: Με νόμο «Μέρα αφιερωμένη στα Θύματα του Κομμουνισμού» η επέτειος της Οκτωβριανής Επανάστασης για τα σχολεία στη Φλόριντα

Οι μαθητές θα διδάσκονται κάθε χρόνο στην επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης για το πώς οι άνθρωποι …υπέφεραν και πέθαναν υπό κομμουνιστικά καθεστώτα και συγκεκριμένα «θα τιμώνται τα 100 εκατ. θύματα σε όλο τον κόσμο».

Αντικομμουνιστικός νόμος για τα σχολεία, με πλήρη διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και ωμά ψέματα, εγκρίνεται αυτές τις μέρες στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ορίζοντας την 7η Νοέμβρη, επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης, ως… «Μέρα αφιερωμένη στα Θύματα του Κομμουνισμού», ο αντικομμουνισμός στοχεύει απευθείας στο «μυαλό» των μαθητών και των νέων, αποδεικνύοντας ότι τα μηνύματα της σοσιαλιστικής επανάστασης που συγκλόνισε τον κόσμο, η κατάργηση της εκμετάλλευσης και οι κατακτήσεις που έφερε για όλους τους λαούς, «στοιχειώνουν» ακόμη τους καπιταλιστές και τους εκπροσώπους τους.

Σε μια προσπάθεια να εμπεδωθεί έγκαιρα ότι η καπιταλιστική βαρβαρότητα, οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, η εκμετάλλευση, η δουλειά χωρίς δικαιώματα, η φτώχεια, ο ρατσισμός, ο αποκλεισμός από την Υγεία και την Παιδεία είναι «μονόδρομος» και για τον αμερικανικό λαό, οι μαθητές θα διδάσκονται κάθε χρόνο στην επέτειο της Οκτωβριανής Επανάστασης για το πώς οι άνθρωποι …υπέφεραν και πέθαναν υπό κομμουνιστικά καθεστώτα και συγκεκριμένα «θα τιμώνται τα 100 εκατ. θύματα σε όλο τον κόσμο». Επίσης, τονίζεται στο νομοσχέδιο πως «οι οικονομικές φιλοσοφίες του Καρλ Μαρξ και ο κομμουνισμός έχουν αποδειχτεί ασύμβατα με τα ιδανικά της ελευθερίας, της ευημερίας και της αξιοπρέπειας της ανθρώπινης ζωής»!

Ξεκινώντας από το σχολικό έτος 2022 – 2023, οι μαθητές των δημόσιων Γυμνασίων θα πρέπει να λαμβάνουν τουλάχιστον 45 λεπτά αντικομμουνιστικής διδασκαλίας σε θέματα όπως «ο Μάο Τσε Τουνγκ στην Κίνα, ο Ιωσήφ Στάλιν και το Σοβιετικό Σύστημα, ο Φιντέλ Κάστρο και η Κουβανική Επανάσταση, ο Βλαντιμίρ Λένιν και η Ρωσική Επανάσταση, ο Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ και ο Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα» (όλα μαζί… στο μίξερ, για να υπηρετηθούν και τα σύγχρονα μέτωπα αντιπαράθεσης που ιεραρχούν οι ΗΠΑ), για το πώς «τα θύματα αυτών των καθεστώτων υπέφεραν από καταπίεση, φτώχεια, λιμοκτονία, μετανάστευση και συστηματική βία»…

Ριζοσπάστης

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: