Η οργή του θεού για τους γκέι και τους οικολόγους έφερε τον κορονοϊό δηλώνει πάστορας στον κύκλο του Τραμπ

Ανάμεσά στους ακολούθους το Ντρόλιγκερ βρίσκονται οι υπουργός παιδείας Μπέτσι Ντεβός, ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο και ο υπουργός Στέγασης και αστικού σχεδιασμού Μπεν Κάρσον.

Το παρών στην “καταπολέμηση” του κορονοϊού έχουν δώσει ευαγγελικοί πάστορες από την πρώτη στιγμή, πουλώντας ματζούνια, κάνοντας τηλεπροσευχές κατά του ιού, ή απλώς νουθετώντας το ποίμνιο για τις συνέπειες των αμαρτιών του. Το χτύπημα αυτή τη φορά έρχεται από πάστορα που εμπιστεύονται πολλά μέλη της κυβέρνησης Τραμπ, καθώς συμμετέχουν σε ομάδα μελέτης της Βίβλου του Ραφλ Ντρόλινγκερ. Στο μπλογκ του, σε άρθρο με τίτλο “Κρίνει ο θεός την Αμερική σήμερα”, ο Ντρόλινγκερ γράφει ότι “Η Αμερική βιώνει τις συνέπειες της οργής του θεού”, που προέρχεται από την αναπόφευκτη τιμωρία για την παράβαση της ευσεβούς συμπεριφοράς.

Μεταξύ όσων προκαλούν αυτή τη θεϊκή οργή, ο πάστορας ξεχωρίζει τους γκέι και τις λεσβίες που είναι “παραδομένοι” σε “αναξιοπρεπή πάθη”, ενώ στοχοποιούνται και οι οικολόγοι που “υπηρετούν τα δημιουργήματα και όχι το δημιουργό”.

Ανάμεσά στους ακολούθους το Ντρόλιγκερ βρίσκονται οι υπουργός παιδείας Μπέτσι Ντεβός, ο υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο και ο υπουργός Στέγασης και αστικού σχεδιασμού Μπεν Κάρσον. Οπαδός του και ο πρώην υπουργός υγείας Ρικ Πέρι, που περιέγραψε τον πάστορα ως “ευφυή, γεμάτο γνώση δάσκαλο της Βίβλου”.

Ο Ντρόλιγνκερ εμφανίζεται αισιόδοξος πως “αν οι υπολογισμοί μου είναι σωστοί, και νομίζω πως είναι, υπάρχουν περισσότεροι πιστοί στο Κογκρέσο και την κυβέρνηση από οποιαδήποτε περίοδο στην αμερικανική ιστορία! Κι αρχίζουν να φτάνουν σε ένα σημείο καμπής!”.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο πάστορας προβλέπει ότι η θεϊκή οργή θα πέσει στης ΗΠΑ λόγω της ύπαρξης ομόφυλων γάμων, γράφοντας “Η υπακοή ή ανυπακοή στους θεϊκούς νόμους σε ό,τι αφορά το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής με τεράστιες, τεράστιες συνέπειες”. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι “δε στηρίζει σωματικές ποινές” που προβλέπονται στην Παλαιά Διαθήκη, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι και η Καινή Διαθήκη είναι σαφής στην απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας.
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου πάντως έσπευσε να πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του πάστορα, χαρακτηρίζοντάς τις “αηδιαστικές” και ότι “σίγουρα δεν είναι κάτι που πιστεύει ο πρόεδρος”.
Με πληροφορίες από The Independent
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: