“Είμαι κομμουνίστρια, ηλίθιε!” – Καλεσμένη ακτιβίστρια βάζει στη θέση του Βρετανό δημοσιογράφο

“Eίμαι κυριολεκτικά κομμουνίστρια” δήλωσε η επικεφαλής της συμμαχίας κατά της επίσκεψης Τραμπ στη Βρετανία Ash Sarkar, μετά την επιμονή του παρουσιαστή να την παρουσιάζει ως μεροληπτική υπέρ του Ομπάμα.

Πληρωμένη απάντηση έλαβε ο γνωστός Βρετανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής πρωινής εκπομπής Piers Morgan από τη συνάδελφό του και καλεσμένη Ash Sarkar, επικεφαλής της συμμαχίας “Σταματήστε τον Τραμπ” που διαμαρτύρεται για την επερχόμενη επίσκεψη του Τραμπ στη Βρετανία.

Ο Morgan την κατηγόρησε για μεροληψία κατά του Τραμπ κι ότι αδιαφορούσε για τις απελάσεις που σε μεγάλη κλίμακα έκανε και η κυβέρνηση Ομπάμα. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε λέγοντας πως δεν ενέκρινε αυτή την πολιτική ούτε τότε και δεν είναι θαυμάστρια του πρώην Αμερικανού προέδρου. Ο Morgan συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, προτρέποντας την ειρωνικά “να τσεκάρει μερικά βασικά πραγματάκια για τον ήρωα της τον Ομπάμα”. Τότε η Sarkar ξέσπασε φωνάζοντας: “Δεν είναι ήρωας μου! Είμαι κομμουνίστρια, ηλίθιε!”, επαναλαμβάνοντας μετά από λίγο “Είμαι κυριολεκτικά κομμουνίστρια” .

Δεν μπορούμε ούτε θέλουμε να εγγυηθούμε για την – αδιάφορη εν προκειμένω – “κομμουνιστοσύνη” της δημοσιογράφου, εγγυόμαστε όμως ότι η σκηνή που ακολουθεί είναι αν μη τι άλλο απολαυστική:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
3 Σχόλια

  • Ο/Η Μαριος Σινκ λέει:

    Σε πιο κομμουνιστικό κράτος ( που υπήρξε ή αν υπάρχει ) θα μπορούσα να δηλώσω και εγώ ζωντανά την αντίθεση μου σε έναν πρόεδρο ίδιας πολιτικής?

  • Ο/Η vassilis λέει:

    Σε κανένα.
    Αλλά ένα “κομμουνιστικό κράτος”, ποτέ δεν αναζήτησε το άλλοθι της κατ επίφασιν δημοκρατίας των κρατών του…….ελεύθερου κόσμου.

    • Ο/Η Orestis Komep λέει:

      Σε κάθε ένα σοσιαλιστικό κράτος θα απαντούσα εγώ. Εξάλλου, τις δυνάμεις των κομμουνιστών ενδιαφέρει η καθιέρωση σοβαρών θεσμικών οργάνων άσκησης ελέγχου και κριτικής. Το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι για ποιο λόγο επιτρέπεται η ανάρτηση τέτοιους είδους σχολίων.
      Ως αναγνώστης σε καθημερινή βάση της ”Κατιούσας” απαιτώ να λάβω απάντηση εκ μέρους των συντρόφων διαχειριστών.

Κάντε ένα σχόλιο: