Διεθνιστική Εργατική Πρωτομαγιά, με ελληνικές σημαίες στο Ντονέτσκ και την Αβάνα

Στο Ντονέτσκ οι κομμουνιστές και άλλες οργανώσεις συγκεντρώθηκαν μπροστά στο άγαλμα του Λένιν και πορεύτηκαν στην κεντρική λεωφόρο της πόλης, για να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά, κρατώντας μεταξύ άλλων σημαίες της Κούβας, της Συρίας, της Βενεζουέλας αλλά και της Ελλάδας…

Στο Ντονέτσκ οι κομμουνιστές και άλλες οργανώσεις πορεύτηκαν στην κεντρική λεωφόρο του Ντονέτσκ, την οδό Αρτιόμ, για να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά, κρατώντας μεταξύ άλλων σημαίες της Κούβας, της Συρίας, της Βενεζουέλας αλλά και της Ελλάδας…

Το μέρος της συγκέντρωσης ήταν μπροστά στο άγαλμα του μεγάλου επαναστάτη, Βλαδίμηρου Λένιν -από τα λίγα που έχουν γλιτώσει από τη φασιστική, αντικομμουνιστική λαίλαπα στην Ουκρανία.

Παράλληλα όμως, μαζί με τις σοβιετικές σημαίες, υπήρχαν και κάποιες ρωσικές. Ενώ οι κομμουνιστές πορεύτηκαν με τα λάβαρα του ΚΚ της ΛΔ του Ντονέτσκ, όπως είναι η ονομασία του.

Την ίδια στιγμή στην ογκώδη πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Αβάνα, με τον έντονα διεθνιστικό χαρακτήρα, υπήρχε πλάι στις άλλες και μια ελληνική σημαία.

Με πληροφορίες από την Granma και από το επονομαζόμενο “Σοβιετικό Γραφείο Πληροφοριών” στο Facebook.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: