Δεν αντέχει που του κλέψανε τη δόξα ο Μπογδάνος – “Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα στη μέση μιας πλατείας” (VIDEO)

O βουλευτής της ΝΔ απέδειξε ότι ο παλιός είναι αλλιώς κι ότι παραμένει πρώτος και καλύτερος στο είδος του.

Τα πιο μεγάλα δράματα είναι τα βουβά, σαν αυτό που ζει τούτες τις μέρες ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που βλέπει τυχάρπαστους να προσπαθούν να οικειοποιηθούν τον τίτλο που τόσο επάξια έχει κερδίσει στις συνειδήσεις του πανελληνίου τα τελευταία χρόνια.

Για το λόγο αυτό, στη χθεσινή του παρέμβαση στο δελτίο του Kontra Channel, o βουλευτής της ΝΔ απέδειξε ότι ο παλιός είναι αλλιώς κι ότι παραμένει πρώτος και καλύτερος στο είδος του. Έτσι, δεν περιορίστηκε στο να παπαγαλίσει το κυβερνητικό αφήγημα σχετικά με την αστυνομική βαρβαρότητα στη Νέα Σμύρνη, αλλά έβαλε και τις δικές του, ευφάνταστες πινελιές.

Ο Μπογδάνος λοιπόν, μεταξύ διαφόρων άλλων,  εξέφρασε τους προβληματισμούς του για το κατά πόσον έχουν απομείνει τελικά ιδεολόγοι αναρχικοί μεταξύ των “μπάχαλων” και των “μηδενιστών” του “χώρου”, γιατί αν δεν ανησυχήσει για τη σωστή συνέχιση της κληρονομιάς του Μπακούνιν στην Ελλάδα ένας διανοούμενος όπως ο ίδιος, ποιος θα νοιαστεί.

Εννοείται πως από το ακροδεξιό μενού δε θα μπορούσε να λείπει αναφορά για τον “εκβιασμό” του Δημήτρη Κουφοντίνα, παρουσιάζοντας την ικανοποίηση του αιτήματός του ως “παραβίαση των νόμων και των κανόνων”, αγνοώντας επιδεικτικά το γεγονός πως το αίτημα αφορά τους νόμους που η δικιά του κυβέρνηση ψήφισε.

Φτάνοντας σε αυτήν καθεαυτήν την υπόθεση της Ν. Σμύρνης, ο Μπογδάνος πραγματικά εξανίσταται. Όχι φυσικά με τις απίστευτες σκηνές ξύλου, αλλά με το γεγονός ότι οι αστυνομικοί κατά τη γνώμη του δεν είχαν “σωστή εκπαίδευση”, για να δέσουν το θύμα μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, επιδεικνύοντας τον απαραίτητο “επαγγελματισμό”. Ουσιαστικά δηλαδή τους λέει μπουνταλάδες, εμμένοντας φυσικά στην προπαγάνδα που παρουσιάζει το θύμα ως επικίνδυνο ταραχοποιό και τους αστυνομικούς ως θύματα κάποιου υποχθόνιου σχεδίου αντιεξουσιαστών.

Μάλιστα, για να εμπλουτίσει το αφήγημά του, ο Μπογδάνος πρόσθεσε και μια σπαραξικάρδια ιστορία οπερατέρ που δέχθηκε λέει κλωτσιές στο κεφάλι από φίλους του θύματος χθες, επειδή παλιότερα δούλευε στο ΣΚΑΪ. Γιατί ως γνωστόν οι αναρχικοί συγκρατούν τις φάτσες οποιουδήποτε καμεραμάν έχει περάσει κάποτε από το κανάλι του Φαλήρου για να του ρίξουν ένα μπερντάχι ευκαιρίας δοθείσης. “Δε λέω το όνομά του στον αέρα, γιατί γνωρίζω ότι θέλει να προστατευτεί”, είπε ο βουλευτής, κι έτσι οποιαδήποτε πιθανότητα ο δύσμοιρος εικονολήπτης να είναι αποκύημα ακροδεξιάς φαντασίας απορρίπτεται εκ προοιμίου.

Το καλύτερο όμως το αφήνει για το τέλος, αφού στο ερώτημα για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του θύματος από τον Κυρανάκη, ο Μπογδάνος ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων: “Δεν είναι προσωπικό δεδομένο γιατί τα χαρακτηριστικά του είναι σε κοινή θέα. Δεν μπορείς να επικαλείσαι προσωπικά δεδομένα όταν είσαι στη μέση μιας πλατείας”. Όποιος δηλαδή κυκλοφορεί στο δρόμο μπορεί την άλλη μέρα να βλέπει βουλευτή να δημοσιεύει το όνομα και τις πολιτικές του πεποιθήσεις, τι δεν καταλαβαίνετε; Όλα αυτά από άνθρωπο που έχει υποβάλλει μήνυση σε χρήστρια το facebook, επειδή ανάρτησε φωτογραφία του βουλευτή από το δρόμο. Ο σκοπός εξάλλου για την αποκάλυψη του ονόματος ήταν “να δοθεί ολόκληρη η εικόνα” καθώς είχε γίνει λόγο για “πολίτες, νοικοκυραίους, περαστικούς και κοκκινοσκουφίτσες(sic)”, αφού προφανώς για το Μπογδάνο και τους ομογάλακτούς του, όποιος ενδεχομένως ανήκει σε κάποια συλλογικότητα, χάνει την ιδιότητα του πολίτη.

Επανέλαβε επίσης το αισχρό ψέμα για το υπηρεσιακό πιστόλι που δήθεν αρπάχθηκε από τον αστυνομικό, όπως και ότι οι αστυνομικοί θα κριθούν για τις “κακές επιλογές” και την “κακή τους εκπαίδευση”. Μην πούμε και για την κακιά την ώρα και τον ανάδρομο Ερμή.

Το αδιαμφισβήτητο συμπέρασμα από την εμφάνιση είναι πως οι Κυρανάκηδες έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα πριν μπορέσουν να συγκριθούν με το βασιλιά και θα πρέπει αν μη τι άλλο να σέβονται.

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: