Χρ. Ζαραλίκος – Ποια Κολομβία; Όλος ο πλανήτης λέει: Ελλάδα γίναμε…

Αυτοί που καταδικάζουν τη “βία από όπου και αν προέρχεται” είναι οι πρώτοι που βάζουν αστερίσκους για να εξαιρέσουν τη βία που ασκεί το κράτος, το παρακράτος, οι μαφιόζοι και τα τσιράκια τους…

Ζούμε σε μια χώρα, που την κυβερνάν βασιλοχουντοτροβαδούροι. Όπου οι καθηγητές της ΑΣΟΕΕ συναγωνίζονται τους χαρακτήρες του Breaking Bad. Όπου η κυβέρνηση “καταδικάζει” επιθέσεις τραμπούκων σε παραστάσεις με facebook – insta story. Όπου τα κανάλια γίνονται το καλύτερο πλυντήριο για κάθε βιαστή και παρουσιάζουν τις γυναίκες σαν σκεύη ηδονής. Όπου ένας νεκρός με Φεράρι είναι μεγαλύτερη είδηση από τους 106 νεκρούς μιας ημέρας στα χρόνια της πανδημίας. Όπου κλείνουν νοσοκομεία σε μια χώρα με ναζί υπουργό υγείας. Όπου ο βλαχοδήμαρχος Αθηναίων αγοράζει τιμητικές διακρίσεις και ο θείος του αγοράζει στημένες συνεντεύξεις.

Και όπου χιλιάδες κόσμος περιμένει κάθε βδομάδα το επεισόδιο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, που γιορτάζει τα 201 χρόνια Κολομβία -αφού αλλάξαμε χρονιά- και μας εύχεται να βρούμε κάποιον στη ζωή να μας στηρίζει όπως ο (χατζη)Νίκος τον Κυριάκο.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: