Χρ. Ζαραλίκος – Εμβόλια, ε; Να! Δεν έχουν ξαναγεννηθεί τέτοια σιχάματα στον πλανήτη

Στο νέο εκλογικό σύστημα του Μητσοτάκη, θα ψηφίζουν μόνο οι εμβολιασμένοι -δηλαδή οι υπουργοί του.

Η νέα χρονιά μας μπαίνει με το μαλακό και με νέο επεισόδιο Ζαραλίκου, το πρώτο για το ’21.

Ενώ η χώρα ξενυχτά με αγωνία για να δει αν θα προλάβουν να αγιαστούν τα νερά ή θα πέσουμε στα εμφιαλωμένα, ο Μπακογιάννης μας ξεβλαχεύει -γιατί δεν είχαμε ξαναδεί βεγγαλικά στη ζωή μας- και μας καλεί να κοιτάξουμε ψηλά στον ουρανό, για να μη δούμε τι συμβαίνει στη γη, όπου ισχύει ο νόμος 4.000 αστυνομικοί του Χρυσοχουντίδη και οι μπάτσοι χρειάζονται πλέον για τα πάντα: από τα εμβόλια, μέχρι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ρωτήστε και τον Ινδαρέ που δικάζεται ως κατηγορούμενος ή τους Εστιακούς που τους είδαν χρονιάρες μέρες να εισβάλουν στις φοιτητικές Εστίες…

Από το μικροσκόπιο του zaraleaks TV περνάνε τα πάντα: τα ακροδεξιά μπουμπούκια της κυβέρνησης, το Ντουμπάι, ο κρατούμενος Ασάνζ, η αγάπη των γηπέδων στην Θάτσερ, το κυβερνητικό έγκλημα (άραγε χρειάζονται εισαγωγικά;) στη Θεσσαλονίκη, ως συνεργός της Εκκλησίας.

Ο Ζαραλίκος θαυμάζει τα κυβερνητικά σιχάματα που πήραν τη σειρά των υγειονομικών στον εμβολιασμό και τον Άδωνη που το έκανε χωρίς κάμερες, γιατί ως παλιός “ναζιάρης” ξέρει πότε είναι η ώρα να βάλει την κουκούλα του. Εξηγεί το νέο εκλογικό σύστημα του Μητσοτάκη, στο οποίο θα ψηφίζουν μόνο οι εμβολιασμένο -δηλαδή οι υπουργοί του. Και ακολούθως αναλύει το επιτελικό σχέδιο της κυβέρνησης.

Έκλεισαν τα σχολεία, για να μπορέσει να ανοίξει η αγορά. Τώρα έκλεισαν προληπτικά την αγορά για να ανοίξουν τα σχολεία. Η μόνη λύση είναι να κάνουν μάθημα τα παιδιά στο Mall, για να δουλέψουν και τα δύο: αγορά και σχολεία.

Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: