Χρ. Ζαραλίκος: Ε όχι και νεοναζί ο Θ. Πλεύρης; Με τόσο παρελθόν, παλαιο-ναζί είναι!

Αν λες πως κάποιος ευνοείται από τις φωτιές, αυτό λέγεται θεωρία συνωμοσίας. Αν πάλι είσαι εσύ που ευνοείσαι, τότε λέγεται bussiness plan.

Ο Ζάρας Οφφικιάλιος επιστρέφει μαζί με το φθινόπωρο και με ένα χορταστικό ημίωρο. Σε αυτό μεταξύ άλλων, μας εξηγεί ότι η φωτιά δε σβήνει όταν φωνάζεις (όσο κι αν φωνάζεις) “Μητσοτάκη γαμιέσαι” και αναρωτιέται πώς τα κατάφεραν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες χωρίς το ελληνικό DNA μας και τη βοήθεια της Παναγιάς που επικαλούμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις. Διαπιστώνει ότι η αντιπυρική προστασία στη χώρα μας βγαίνει λίγο πιο φτηνά από ό,τι ο Τσούμπερ στην ΑΕΚ, ενώ καταλήγει στον χρυσό κανόνα των πυρκαγιών: αν λες πως κάποιος ευνοείται από τις φωτιές, αυτό λέγεται θεωρία συνωμοσίας. Αν πάλι είσαι εσύ που ευνοείσαι, τότε λέγεται bussiness plan.

Ο Ζαραλίκος πανηγυρίζει για τις προσπάθειες της Δύσης που επιτέλους καρποφόρησαν και έφεραν μετά από είκοσι χρόνια στην εξουσία τους Ταλιμπάν. Αναρωτιέται αθώα γιατί δεν έμεινε εκεί ο ελληνικός στρατός να πολεμήσει και κάνει τον υπολογισμό πώς θα μπορούσαμε να έχουμε ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο για κάθε χωριό, αν δεν τα ξοδεύαμε σε τέτοιες επεμβάσεις.

Οραματίζεται, μαζί με δημοκρατικές φυλλάδες, το κόμμα Γιαννακόπουλου με έναν φαρμακοβιομήχανο να ηγείται της εκστρατείας ενάντια στα εμβόλια και τα κέρδη των φαρμακευτικών βιομηχανιών. Θαυμάζει το θράσος των απογόνων των χιτών και των ταγματασφαλιτών, που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τον Μίκη Θεοδωράκη για τις βρωμοδουλειές τους. Και απορεί με την απορημένη Ευρώπη, λες και δεν έχουν ξαναδεί εκεί κάποιον νεοναζί να γίνεται υπουργός, όπως ο Πλεύρης στη ΝΔ. Γλυκές μου υπάρξεις…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: