Χάδια της δημοτικής αρχής Παχατουρίδη στους φασίστες της ΧΑ στο Περιστέρι καταγγέλλει το ΚΚΕ

Πλάι στο δήμαρχο και σε στελέχη του ΚΙΝΑΛ και του Σύριζα εμφανίστηκε ο “Καιάδας” τη ΧΑ κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων στα Φώτα.

Τις τεράστιες ευθύνες της διοίκησης Παχατουρίδη στο δήμο Περιστερίου, έναν από τους μεγαλύτερους της Αττικής και της Ελλάδας, για ανοχή στα φασιστοειδή της ΧΑ καταγγέλλει η Τομεακή Επιτροπή Περιστερίου του ΚΚΕ. Αν και το θέαμα χρυσαυγιτών σε διάφορες εκδηλώσεις του δήμου δεν αποτελεί πρωτοφανές γεγονός, πλέον μιλάμε για “αναβάθμιση” της παρουσίας των νεοναζί, όπως μαρτυρά η συμμετοχή του Γιώργου Γερμενή κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων στο Λόφο Αξιωματικών. Μάλιστα, παρόντας ήταν στελέχη του Σύριζα και του ΚΙΝΑΛ, που έδειχναν να μην ενοχλούνται από την παρουσία του φασίστα ανάμεσά τους. Οι δημοτικές εκδηλώσεις φαίνεται να αποτελούν δημοφιλές πεδίο ξεπλύματος των χρυσαυγιτών, όπως αποδεικνύει και η πρόσφατη παρουσία χρυσαυγιτών βουλευτών σε εγκαίνια βιβλιοθήκης ορφανοτροφείου στο Βόλο, με πρόσκληση του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου. Μην ξεχνάμε ότι από τους πρώτους διδάξαντες είναι η ίδια η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, που συνηθίζει να προσκαλεί ή να ανέχεται τους απογόνους του Χίτλερ σε διάφορες περιστάσεις, ιδιαίτερα σε εκδηλώσεις των ενόπλων δυνάμεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής είναι φονιάδες (Γνωστό…). Όσοι όμως τους ανέχονται, τι είναι;

Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή Περιστερίου και τον ίδιο το δήμαρχο για την επαναλαμβανόμενη ανοχή τους στη συμμετοχή στελεχών της εγκληματικής Χρυσής Αυγής σε δημοτικές ή άλλες εκδηλώσεις!

Το τελευταίο περιστατικό, ήταν η συμμετοχή του υπόδικου βουλευτή του φασιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή, στον Αγιασμό των Υδάτων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών την Κυριακή 6 Γενάρη 2019.

Αποτελεί πρόκληση, να βλέπεις τα τσιράκια των αφεντικών, τους δολοφόνους εργατών και μεταναστών, λίγες εκατοντάδες μέτρα από εκεί που οι Έλληνες συνεργάτες των Γερμανών (πρόγονοι των Χρυσαυγιτών) στις 6/7/1944 έστηναν μπλόκο για να ξεκληρίσουν ότι πιο σπουδαίο ανδρώθηκε στο Περιστέρι, τους εργάτες, το λαό, του Περιστερίου, που σάλπισε την αντίσταση ενάντια στο φασίστα κατακτητή.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Η διοίκηση Παχατουρίδη, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ που στέκονται πλάι – πλάι μ’ αυτό το κατακάθι σαν να μη συμβαίνει τίποτα, έχουν ευθύνη. Μ’ αυτό τον τρόπο στρώνουν το έδαφος της δράσης και της ύπαρξης των φασιστών στην περιοχή μας.

Από τη μία, μας το παίζουν δημοκράτες και αντιφασίστες, από την άλλη στρώνουν κόκκινα χαλιά στα στελέχη της Χρυσής Αυγής στις επίσημες εκδηλώσεις τους!!!

Δε μας εκπλήσσουν, γιατί υπηρετούν τα ίδια αφεντικά, τον καπιταλισμό!

Οι φασίστες δεν έχουν θέση στο Περιστέρι!

Ο λαός του Περιστερίου δεν ξεχνά, τι σημαίνει φασισμός!

Ξέρει να τον πολεμά!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τις νέες και τους νέους να βγάλουν συμπεράσματα, όχι μόνο για το φασισμό και ποιον υπηρετεί, αλλά και για τους ντόπιους οικοδεσπότες του: τη Δημοτική Αρχή Παχατουρίδη και τα κατά τα άλλα κόμματα του “δημοκρατικού” τόξου ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ!!

Απομονώνουμε τους Φασίστες και όσους τους ανέχονται!

Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες και το κίνημα των εργατών είναι τα δικά μας όπλα. Μέσα από την πάλη του ο λαός θα στείλει ξανά στον αγύριστο το φασισμό και το καπιταλιστικό σύστημα που το γεννά!!!

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος. Τσάκισέ τον».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: