Απάντηση Πελετίδη στη λάσπη για εγκαίνια ξενοδοχείου με τον Αμερικανό πρέσβη

Άμεση απάντηση έδωσε η δημοτική αρχή στους ποταπούς ισχυρισμούς για “εγκαίνια μαζί με τον Πάιατ”.

Νέος γύρος συκοφαντιών σε βάρος του δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη, με αφορμή την παρουσία του στα εγκαίνια του ξενοδοχείου Μωρέας. Στην εκδήλωση ήταν παρών, χωρίς φυσικά να το γνωρίζει ο δήμαρχος, και ο Τζέφρι Πάιατ. Οι γνωστοί καλοθελητές, που διακινούσαν σενάρια λογοκρισίας για τους Rotting Christ και δήθεν συνύπαρξη Πελετίδη με Κούλη σε παλιότερη εκδήλωση, βρήκαν αφορμή να μιλήσουν για “από κοινού” εγκαίνια με τον πρέσβη των ΗΠΑ. Η πολιτεία της δημοτικής αρχής δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τη διαχρονική της στάση απέναντι στον πρέσβη και την πολιτική που εκπροσωπεί. Αυτό εξάλλου τονίζει και η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, βάζοντας στη θέση τους όσους κυριολεκτικά πιάνονται από τα μαλλιά τους, πανικόβλητοι μπροστά στην επερχόμενη νέα νίκη του Πελετίδη σε δύο Κυριακές.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο δήμαρχος αναφέρει:

«Ως Δήμαρχος Πατρέων, δέχτηκα πρόσκληση για τα εγκαίνια του πρώην «Μορέα», ενός ιστορικού ξενοδοχείου της πόλης, που μετά από δεκαετίες πήρε και πάλι ζωή και ανταποκρίθηκα.

Ο Δήμος δεν είχε καμία εμπλοκή για τους προσκεκλημένους στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Είναι άθλιο ψέμα κι αισχρή βρωμιά, αυτό που διακινούν από το πρωί σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ότι εγκαινίασα μαζί με τον Αμερικανό Πρέσβη το ξενοδοχείο.

Δεν τον υποδεχθήκαμε ούτε θα τον υποδεχθούμε, γιατί η στάση μας είναι διαχρονική και σταθερή. Παλεύουμε με συνέπεια και για δεκαετίες ενάντια στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές ενάντια στους πολέμους και τις επεμβάσεις τους. Ενάντια στην μετατροπή της χώρας και της περιοχής μας σε μια απέραντη Αμερικανονατοϊκή βάση, να μην εγκατασταθούν πυρηνικά στον Άραξο.

Άλλοι πρέπει να απολογηθούν, όπως οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Παπαδημάτος, Ρώρος και Αλεξόπουλος, που τρέχουν σε κάθε ευκαιρία να υποδεχθούν και να προσκυνήσουν τον Αμερικανό Πρέσβη, ικανοποιώντας κάθε του επιθυμία. Είναι οι ίδιοι που μόλις πριν λίγο καιρό, μας κατήγγειλαν ότι δεν τον υποδεχθήκαμε στην πόλη και δεν αξιοποιήσαμε την παρουσία του για την τουριστική ανάπτυξη.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία τους και την άθλια προσπάθειά τους, να παρουσιάσουν το άσπρο, μαύρο. Όμως ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει τον Δήμαρχό του και τους αγώνες του και θα δώσει την απάντησή του στην κάλπη στις 26 Μάη».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: