Αλώνισε πάλι στην κρατική συχνότητα της ΕΡΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης για την 25η Μαρτίου

Αμείωτος ο αγώνας του Σύριζα κατά της ακροδεξιάς, που για άλλη μια φορά επέτρεψε στην κρατική τηλεόραση να διαθέσει τις συχνότητές της στο κήρυγμα μίσους της Χρυσής Αυγής μετά την παρέλαση.

Δυο τείνουν να γίνουν τα πιο παραδοσιακά έθιμα της 25ης Μαρτίου στη χώρα μας, ο μπακαλιάρος σκορδαλιά και τα φασιστικά διαγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη στην κρατική τηλεόραση. Η τελευταία εξάλλου είναι συνήθεια της ΕΡΤ που έγινε λατρεία, καθώς επαναλαμβάνεται και στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά μάλιστα, το υπόδικο πρωτοπαλίκαρο της εγκληματικής οργάνωσης αξιοποίησε τα φιλόξενα μικρόφωνα της δημόσιας τηλεόρασης για να κάνει και προεκλογική εκστρατεία, υποσχόμενος πως “σύντομα θα έρθει μία πραγματικά Ελληνική Κυβέρνηση, μία Κυβέρνηση των Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής, που θα τιμωρήσει τους προδότες και θα στείλει στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας, την ιταμή συμφωνία των Πρεσπών.”

Στην αρχή της ομιλίας υπενθύμισε εξάλλου και τον πατροπαράδοτο ύμνο των αγωνιστών του 1821 “Μακεδονία ξακουστή”, που γράφτηκε βέβαια μετά τον β’ παγκόσμιο πόλεμο πάνω στη μελωδία ενός σλάβικου ή κατ’ άλλους σεφαραδίτικου τραγουδιού του 19ου αιώνα. Επιδόθηκε σε ένα λογύδριο για το Γέρο του Μωριά, τον οποίο ανέκαθεν οι ακροδεξιοί και φασίστες έκαναν το παν για να παρουσιάσουν ως ιδεολογικό τους πρόγονο, αντί για το Νενέκο που είναι ο πραγματικός τους προπάτορας, ενώ άφθονες ήταν και οι αιμοδιψείς περιγραφές κατά των Τούρκων, που πλέον είναι έτοιμοι να παραδώσουν οικειοθελώς την Πόλη από την τρομάρα τους για το ναζίδι.

Όλ’ αυτά τη μέρα που τα ΜΑΤ έκαναν τους σωματοφύλακες των χρυσαυγιτών στην Καλλιθέα, στέλνοντας στο νοσοκομείο 4 διαδηλωτές που αντέδρασαν στην παρουσία τους. Όχι τόσο πόλεμο στην ακροδεξιά εκεί στο Σύριζα, έχει φοβηθεί το μάτι μας…

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: