7 χρόνια μετά – Μόνη δικαίωση η συνολική καταδίκη

Αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτέμβρη
Αντιφασιστική συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στις 7 Οκτώβρη

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η οικογένεια του Παύλου και οι άνθρωποι που τη στηρίζουν οργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων ενόψει της 7ης επετείου από τη δολοφονία του αλλά και ενόψει της έκδοσης της απόφασης στις 7 Οκτώβρη στην Αίθουσα τελετών του Εφετείου. Η στήριξη όλων ειδικότερα εν αναμονή της απόφασης είναι σημαντική καθώς οι φετινές δράσεις πέραν του ότι είναι αφιερωμένες στον Παύλο, επιδιώκουν να καταστήσουν σαφές ότι η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του κόσμου ως ναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Καλούμε σε μεγάλη συγκέντρωση στο χώρο του εφετείου την ημέρα έκδοσης της απόφασης (7 Οκτωβρίου στις 10) αλλά και όπως κάθε χρόνο στηρίζουμε τη μεγάλη πορεία που θα γίνει το απόγευμα της 18ης Σεπτέμβρη από το Κερατσίνι προς τον Πειραιά (προσυγκέντρωση 5:00 στο μνημείο Παύλου Φύσσα 60).

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων εκδηλώσεων έχει ως εξής.

α) Διαδικτυακή συζήτηση στις 17 Σεπτέμβρη με τους συμμετέχοντες δικηγόρους της πολιτικής αγωγής και δημοσιογράφους,
β) Διαδικτυακή συναυλία το βράδυ της 18ης Σεπτέμβρη
γ) Ψήφισμα στην πλατφόρμα Avaaz, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες υπογραφές σε ελάχιστες μόνο μέρες! Μόνη Δικαίωση η Συνολική Καταδίκη

Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης 2020

ΥΓ: Μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα της οικογένειας και των φίλων του Παύλου στο Facebook και να ενημερώνεστε για κάθε νεότερο και σχετική εκδήλωση.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: