Εργαστήρι δημιουργικής γραφής στην Πετρούπολη

Στόχος του εργαστηρίου είναι να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με κάποιες βασικές αρχές και κανόνες της γραφής, που θα δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις για τη συγγραφή ενός λογοτεχνικού έργου.

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής στην Πετρούπολη

Στόχος του εργαστηρίου είναι να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με κάποιες βασικές αρχές και κανόνες της γραφής, που θα δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις για τη συγγραφή ενός λογοτεχνικού έργου. Μέσα από ασκήσεις, αρκετή συζήτηση και παράθεση βιωμάτων, θα επιχειρηθεί να ανακαλύψει ο καθένας το προσωπικό του εκφραστικό ύφος και στυλ. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν ιστορίες και διηγήματα (με λίγες λέξεις στην αρχή, που θα αυξάνουν στη συνέχεια), τόσο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων όσο και στο σπίτι τους, που θα διαβάζονται απ’ όλους και θα συζητούνται στο επόμενο μάθημα. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, που φιλοδοξούν να γράψουν, αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν να γίνουν πιο ενεργητικοί αναγνώστες.

Δήλωση συμμετοχής με αποστολή σύντομου βιογραφικού σημειώματος στα e-mail [email protected], [email protected] ή στον χώρο του βιβλιοπωλείου Pickabook.

Ο Παναγιώτης Κολέλης γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1990 στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Οικονομικά και Δημοσιογραφία στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση. Τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πηγή το πρώτο του βιβλίο, η Εξαπάτηση της Δημοκρατίας. Τον Δεκέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Εντύποις το δεύτερο βιβλίο του, ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στο αμόνι. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημιουργικής γραφής.

Eπιπλέον παροχές για τους συμμετέχοντες: 20% έκπτωση σε όλα τα βιβλία, καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια του σεμιναρίου, εκτός από όσα εμπίπτουν στον νόμο περί ενιαίας τιμής.

Πρόγραμμα Συναντήσεων

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Το πρόγραμμα συναντήσεων μπορεί να αλλάξει μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες.

Γενικοί όροι

Δεν δημιουργείται τμήμα με λιγότερα από πέντε άτομα και σας επιστρέφουμε τα δίδακτρα σε αυτή την περίπτωση.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή του κόστους συμμετοχής μετά την έναρξη του προγράμματος.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τους 10.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: