Σοβαρή καταγγελία ασθενούς: «Είμαστε απλά έγκλειστοι σε χώρο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» – Το ΓΝ Λάρισας ακυρώνει χειρουργεία λόγω απόλυσης των συμβασιούχων γιατρών

Προγραμματισμένα χειρουργεία ακυρώνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας λόγω απόλυσης συμβασιούχων γιατρών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή ασθενούς που δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει χιλιάδες ευρώ σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Την τραγική κατάσταση στον τομέα της Υγείας στη Λάρισα ως συνέπεια των συνεχών περικοπών, καταγγέλλει ασθενής. Προγραμματισμένα χειρουργεία ακυρώνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας λόγω απόλυσης συμβασιούχων γιατρών, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή ασθενών που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ σε ιδιωτικά νοσοκομεία. Αντιγράφουμε από τον τοίχο της Helen Cristofidou:

«Για όσους γνωρίζετε ήτανε να κάνω εδώ και 2ο μήνες χειρουργείο, για να σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζω. Το χειρουργείο ήτανε να γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας στην γυναικολογική κλινική, καθώς στην Θεσσαλονίκη είχα ήδη ταλαιπωρηθεί 6 μήνες, χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Μόλις πριν από λίγο ο άντρας μου πληροφορήθηκε από τον γιατρό, που θα με εγχείριζε, ότι η εγχείρηση η δική μου – και φαντάζομαι ποσών άλλων γυναικών – ακυρώθηκε, γιατί η νέα κυβέρνηση και με την βοήθεια των δήθεν ανεξάρτητων αρχών ΑΠΕΛΥΣΑΝ όλους τους συμβασιούχους γιατρούς του νοσοκομείου και έτσι η Διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε, ότι το τμήμα θα πραγματοποιεί πλέον ΜΟΝΟΝ καισαρικές τομές.

Όσες έχουμε όγκους και γιγαντιαία ινομυώματα μπορούμε να …. βρούμε 2.500 για να πάμε σε κλινική ή…. να πεθάνουμε.

Και από ότι έμαθα. Αυτές οι απολύσεις γίνονται σε πολλά νοσοκομεία. Μάλιστα έμαθα για νοσοκομείο, που δουλεύουν γιατροί, που απαγορεύετε να πληρώνονται από την ανεξάρτητη αρχή.

Δεν ζούμε πλέον σε χώρα. Είμαστε απλά έγκλειστοι σε χώρο υποβοηθούμενης αυτοκτονίας».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: