Μια Αλβανίδα βάζει τα γυαλιά στους “Ελληνάρες” – Έφτιαξε και χάρισε 600 χειρουργικές μάσκες στο Νοσοκομείο των Γρεβενών

Η Αλβανίδα Ελόνα, μητέρα δύο παιδιών στα Γρεβενά, δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα για χρήματα, και απέδειξε στην πράξη πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Την ώρα που διάφορες επιχειρήσεις κάνουν δωρεές της πλάκας και διαφημίζουν το “κοινωνικό προφίλ της εταιρίας”, μια γυναίκα από την Αλβανία που έχει κατάστημα ρούχων στα Γρεβενά, έφτιαξε 600 χειρουργικές μάσκες, τις χάρισε στο νοσοκομείο των Γρεβενών και απέδειξε στην πράξη πως μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Όταν οι άνθρωποι του νοσοκομείου επικοινώνησαν μαζί της, αυτή δεν το σκέφτηκε στιγμή. «Είπα αμέσως ότι δεν θέλω χρήματα ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη. Μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν».

Χρειάστηκε μόλις εννιά μέρες για να τελειώσει τις 600 μάσκες, που διαθέτουν διπλό ύφασμα και ειδικό φίλτρο, που της δόθηκε από το νοσοκομείο και προσφέρθηκε να φτιάξει κι άλλες μάσκες, αν χρειαστούν, λέγοντας: “Αυτές τις δύσκολες ημέρες πρέπει εμείς οι άνθρωποι να βοηθήσουμε, όπου μπορούμε… Να αντέξουμε».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: