Βόρεια Εύβοια – Ξεκινά τη λειτουργία του το Στέκι Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυροπλήκτων

Καλούμε όποιον συμπατριώτη μας έχει οποιαδήποτε ανάγκη, όποιον θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη του και όποιον επιθυμεί να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 697 222 0172 και 697 850 3379

Το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας και ο Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας παίρνουν την πρωτοβουλία λειτουργίας «Στεκιού Αγώνα και Αλληλεγγύης Πυρόπληκτων».

Το στέκι λειτουργεί στον κόμβο της Στροφυλλιάς.

Στην ανακοίνωσή τους το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών Εύβοιας και ο Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, αναφέρει: «Επιδιώκουμε και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλουμε στην οργάνωση του αγώνα για να ορθοποδήσει ο λαός της περιοχής μας, να μην εγκαταλείψει τα χωριά μας μετά την ολική καταστροφή, αλλά και για τη διαχείριση της μεγάλης και συγκινητικής προσφοράς από όλη τη χώρα που φτάνει ήδη στην περιοχή.

Καλούμε όποιον συμπατριώτη μας έχει οποιαδήποτε ανάγκη, όποιον θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη του και όποιον επιθυμεί να συμβάλει με οποιονδήποτε τρόπο να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα: 697 222 0172 και 697 850 3379».

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: