“Θανάσιμος τραυματισμός” για τον ΟΑΣΑ η δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Μια δημιουργική επαναδιατύπωση της πραγματικότητας, που πηγαίνει πίσω και απ’ την απόφαση ακόμα και της αστικής δικαιοσύνης.

«Λόγω των εκδηλώσεων-κινητοποιήσεων για τη συμπλήρωση έντεκα ετών από τον θανάσιμο τραυματισμό του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις…»

Η μπάσα φωνή της εκφωνήτριας δεν χρυσώνει προφανώς το χάπι.

Πόσο μάλλον που η ίδια ακριβώς ανακοίνωση, με απαράλλαχτη διατύπωση, υπάρχει στη σελίδα του οργανισμού. Συνεπώς δεν έτυχε αλλά “πέτυχε”…

Γιατί να στενοχωρείς το κοινό με δολοφονίες και τέτοιες βαριές εκφράσεις; Δε φτάνει που θα ταλαιπωρηθεί με τόσες πορείες και το κέντρο κλειστό, σε κατάσταση πολιορκίας από τα ΜΑΤ; Γιατί για να μη διαλέξεις να πεις κάτι με διαφορετικά λόγια, και ας αλλάζει λιγάκι η ουσία του πράγματος; Μια δημιουργική επαναδιατύπωση της πραγματικότητας, που πηγαίνει πίσω και απ’ την απόφαση ακόμα και της αστικής δικαιοσύνης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: