Στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πάτρας συμβαίνει κάτι παραπάνω από δωρεάν παροχή μαθημάτων – Δείτε αυτό το βίντεο

Στην Πάτρα η πρόσβαση στη γνώση είναι δικαίωμα που το απολαμβάνουν όλοι, λένε αυτοί που γνώρισαν από κοντά το εγχείρημα. Στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πάτρας συμβαίνει κάτι παραπάνω από δωρεάν παροχή μαθημάτων. Τι είναι αυτό;

Πάνω από 1000 παιδιά άνεργων, υποαπασχολούμενων, πολύτεκνων οικογενειών, που δεν μπορούν να υποβαστάξουν το κόστος της φροντιστηριακής εκπαίδευσης, συμμετέχουν στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πάτρας του Δήμου Πατρέων. «Είναι η αλληλεγγύη αυτό που μας κινητοποιεί και  η προσφορά γνώσης χωρίς κανένα αντάλλαγμα» λένε οι εθελοντές καθηγητές. Οι γονείς και οι μαθητές αγκαλιάζουν την προσπάθεια. Ο Δήμος Πατρέων στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

«Στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πάτρας συμβαίνει κάτι παραπάνω από δωρεάν παροχή μαθημάτων, υπάρχουν άνθρωποι που ενεργούν πρώτα απ’ όλα με την αξία της αλληλεγγύης», ακούς να λένε γονείς, καθηγητές και μαθητές. Στην Πάτρα η πρόσβαση στη γνώση είναι δικαίωμα που το απολαμβάνουν όλοι, λένε αυτοί που γνώρισαν από κοντά το εγχείρημα. Στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πάτρας συμβαίνει κάτι παραπάνω από δωρεάν παροχή μαθημάτων. Τι είναι αυτό; Δείτε αυτό το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: