Στα διόδια των εργολάβων οι εκδρομείς αναστενάζουν

Για άλλη μια φορά, οι οδηγοί ταλαιπωρούνται σε ουρές χιλιομέτρων μπροστά στα διόδια, τα οποία δεν ανοίγουν. αφού το κέρδος των εταιρειών ιεραρχείται πάντα σε πρώτη προτεραιότητα.

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται όσοι εκδρομείς του Πάσχα κινούνται στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από την Ελευσίνα μέχρι την Κινέττα, ενώ ουρές σχηματίζονται και στα διόδια της Ελευσίνας. Προβλήματα παρατηρούνται και στην Αττική οδό από το ύψος των διοδίων Ρουπακίου στη Μαγούλα.

Προβλήματα υπήρξαν και μετά τα διόδια της Ελευσίνας και μέχρι το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, καθώς σημειώθηκε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων – μόνο με υλικές ζημιές – προκαλώντας καθυστερήσεις, μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων.

Μεγάλο πρόβλημα αναφέρεται και στην Αθηνών-Λαμίας από το 70ο χλμ. μέχρι τα διόδια της Θήβας, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες στον 902.gr, οι αρμόδιοι αρνούνται να τα ανοίξουν προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

Μεγάλη ήταν η κίνηση των εκδρομέων και στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να δημιουργηθούν αντίστοιχα προβλήματα. Να σημειωθεί, ότι η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, έκανε το πρωί μαζική παρέμβαση στα διόδια των Μαλγάρων, ανοίγοντας τα διόδια.

Η μεγάλη ταλαιπωρία που υφίστανται οι οδηγοί, αναδεικνύει την σημασία της ερώτησης που κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες προς τους υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών και Οικονομικών η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, ζητώντας δωρεάν – ελεύθερα διόδια και μειωμένα εισιτήρια σε πλοία, ΚΤΕΛ και σιδηροδρόμους για τη μετακίνηση των πολιτών τις γιορτές του Πάσχα.

Από 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: