Το «Σπίτι του Αγωνιστή» τιμά την ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση

Το «Σπίτι του Αγωνιστή», διοργανώνει εκδήλωση τιμής στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, την Τετάρτη 7 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του (Ομήρου 35 Αγιος Δημήτριος).

Το «Σπίτι του Αγωνιστή», διοργανώνει εκδήλωση τιμής στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση, την Τετάρτη 7 Νοέμβρη στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του (Ομήρου 35 Άγιος Δημήτριος – Μπραχαμι).

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία του προέδρου του ΔΣ, Στέλιου Λάμπρου. Θα ακολουθήσει προβολή βίντεο για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Το ΔΣ καλεί τους φίλους του Ιδρύματος να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και τους φιλοξενούμενους αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ.

Το πρότυπο κοινωφελές ίδρυμα «Σπίτι του Αγωνιστή» δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του ΚΚΕ και στεγάζεται σε κτίριο που αναγέρθηκε για αυτό το σκοπό στο Μπραχάμι Αττικής. Λειτουργεί από το 2008, έξω από κάθε κερδοσκοπική επιδίωξη, για παροχή ηθικής, πνευματικής και υλικής βοήθειας, συμπαράστασης και περίθαλψης σε ηλικιωμένους αγωνιστές και αγωνίστριες που στερούνται των απαραίτητων οικονομικών και το πρόσφορο, για μια ομαλή και αξιοπρεπή ζωή, περιβάλλον.

Η λειτουργία του ιδρύματος εξασφαλίζεται από την απαραίτητη εθελοντική προσφορά και τις πολύτιμες εισφορές χιλιάδων κομμουνιστών, αγωνιστών, προοδευτικών απλών ανθρώπων, ως ελάχιστη ανταπόδοση στους φιλοξενούμενους αγωνιστές.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: