Η θέση της Δημ. Αρχής Πετρούπολης για την διαχείριση των απορριμμάτων. Συνέντευξη Τύπου του Δήμαρχου Β. Σίμου (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Β. Σίμος παρουσίασε τις απόψεις και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την Διαχείριση των Απορριμμάτων, με τις εξελίξεις αναφορικά με τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, αλλά και με την απόφαση του ΕΔΣΝΑ, σύμφωνα με την οποία το Λατομείο Μουσαμά προκρίνεται ως η επικρατέστερη λύση για τη δημιουργία ΧΥΤΑ. Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους σχετικά με το θέμα, στις οποίες απάντησε ο Δήμαρχος Πετρούπολης.

Την Τετάρτη, 18 του Οκτώβρη 2017 ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου, με θέμα «Η θέση της Δημοτικής Αρχής Πετρούπολης για την διαχείριση των απορριμμάτων και για την νέα χωροθέτηση του ΧΥΤΑ στο ανενεργό λατομείο Μουσαμά».

Ο Δήμαρχος παρουσίασε τις απόψεις και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με την Διαχείριση των Απορριμμάτων, με τις εξελίξεις αναφορικά με τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, αλλά και με την απόφαση του ΕΔΣΝΑ, σύμφωνα με την οποία το Λατομείο Μουσαμά προκρίνεται ως η επικρατέστερη λύση για τη δημιουργία ΧΥΤΑ. Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους σχετικά με το θέμα, στις οποίες απάντησε ο Δήμαρχος Πετρούπολης.

Δείτε το βίντεο με την Συνέντευξη Τύπου:

Υπενθυμίζουμε ότι με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε ο Δήμος Πετρούπολης να μην δεχτεί σε καμία περίπτωση να γίνει νέα χωματερή στο ανενεργό Λατομείο Μουσαμά.

Για τον λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή καλεί τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους και όλο τον λαό της Πετρούπολης να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, να συμπαραταχθεί με τον Δήμο και να συγκεντρώσει υπογραφές, οι οποίες θα κατατεθούν στην Περιφέρεια Αττικής και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Μπορείτε να δείτε εδώ το έντυπο των υπογραφών.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: