“Συμμετείχατε στη διαδήλωση; Περάστε μια βόλτα από το Τμήμα…” – Απόπειρα ποινικοποίησης του αγώνα για τα Άγραφα

Καλούνται για εξηγήσεις Καρδιτσιώτες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση φορέων της πόλης μπροστά στο Δημαρχείο τον περασμένο Αύγουστο και απέτρεψαν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας, η οποία δρομολογούσε τις διαδικασίες για την ανέγερση του αιολικού πάρκου στα Άγραφα.

Η ΤΕ Καρδίτσας καταγγέλλει το νέο κρούσμα τρομοκράτησης αγωνιστών και γενικά όσων αμφισβητούν τις επιλογές της κυβέρνησης και υπερασπίζονται την περιοχή τους ενάντια στο άπληστο κέρδος.

«Για άλλη μια φορά οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του αστικού κράτους  “χτύπησαν” και στην Καρδίτσα. Με κλήσεις της Αστυνομίας προσπαθούν  να τρομοκρατήσουν τον καθένα και την καθεμιά που αμφισβητεί και αντιπαρατίθεται στις επιλογές της κυβέρνησης και στους σχεδιασμούς του μεγάλου κεφαλαίου για την αύξηση της κερδοφορίας του.

Μετά τα Αγροτοδικεία και Μαθητοδικεία που η δραστηριότητά τους βρίσκεται σε εξέλιξη, προστίθεται  ένα ακόμα κρούσμα τρομοκράτησης.

Συγκεκριμένα καλούνται για εξηγήσεις Καρδιτσιώτες που συμμετείχαν στην κινητοποίηση φορέων της πόλης  μπροστά στο Δημαρχείο τον περασμένο Αύγουστο, εκφράζοντας  την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Άγραφα και με τη δράση τους απέτρεψαν τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας, η οποία δρομολογούσε τις διαδικασίες για την ανέγερση του αιολικού πάρκου στα Άγραφα.

Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ καταγγέλλει την επιχείρηση ποινικοποίησης των αγώνων. Το δόγμα “νόμος και τάξη” που με ιδιαίτερο ζήλο εφαρμόζουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί δεν θα περάσει. Ματαιοπονούν όσοι νομίζουν πως το λαϊκό κίνημα θα φοβηθεί και θα συμβιβαστεί. Η λαϊκή πάλη ούτε υποχώρησε ούτε  υποχωρεί με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Απάντηση θα πάρουν με τη μαζική συγκέντρωση φορέων και σωματείων για τη νέα επίθεση που ετοιμάζεται στο Ασφαλιστικό, το Σάββατο 30 Νοέμβρη  στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: