Να μην περάσει το έγκλημα της νέας χωματερής!

Στις 14.30 στον ΕΔΣΝΑ και στις 19.30 στο Δημαρχείο Φυλής. Να μην περάσει το έγκλημα της νέας χωματερής!

Σύμφωνα με καταγγελίες του Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιου με τη  Λαϊκή Συσπείρωση, χθες ορκίστηκε ο Πατούλης αλλά σήμερα το Περιφερειακό συνεδριάζει έκτακτα με περιφερειάρχη τη Δούρου!

Ούτως ή άλλως η αλλαγή σκυτάλης αποδεικνύει περίτρανα πως η ίδια πολιτική ακολουθείται, ακόμη κι αν τα πρόσωπα αλλάζουν.

Όσο κι αν προσπαθούν να κοροϊδέψουν κατάμουτρα έναν ολόκληρο λαό, θα πάρουν απάντηση με τις σημερινές κινητοποιήσεις, στις οποίες αυτός καλείται να υπερασπιστεί την ίδια του τη ζωή!

Στις 14.30 στον ΕΔΣΝΑ και στις 19.30 στο Δημαρχείο Φυλής.
Να μην περάσει το έγκλημα της νέας χωματερής!

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι, εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην Περιφέρεια Αττικής, καταγγέλλουν την πρωτοφανή μεθόδευση της διοίκησης Δούρου να συγκαλέσει έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο την Παρασκευή 30 Αυγούστου, λίγες ώρες πριν αποχωρήσει η ίδια και ενώ έχει ορκιστεί ο νέος περιφερειάρχης Πατούλης.

Την ίδια ώρα, στη συνεδρίαση του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), του φορέα διαχείρισης των απορριμμάτων, αναμένεται να επικυρωθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή της νέας χωματερής στη Φυλή και να αποφασιστεί η “αποκατάσταση λατομικών χώρων”, διαδικασία που συνδέεται με την αξιοποίηση ανενεργών λατομείων ως χωματερών!

Η απερχόμενη διοίκηση Δούρου όχι μόνο δεν έκλεισε τη χωματερή, όπως διατυμπάνιζε, αλλά λίγες μέρες πριν τη λήξη της θητείας της ανέλαβε να βγάλει τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό και σε συνεννόηση με τη νέα περιφερειακή αρχή του Πατούλη, η οποία “λάμπει” με την αφωνία της.

Έχουν δίκιο τα σωματεία και οι φορείς της Δυτικής Αττικής που κατήγγειλαν τις προηγούμενες μέρες, την απαράδεκτη απόφαση που πήρε η πλειοψηφία του ΕΔΣΝΑ την 1η Αυγούστου, σε έκτακτη(!!!) και εν κρυπτᾡ συνεδρίαση για την εκ νέου επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής, που στην ουσία της είναι η δημιουργία μιας νέας τεράστιας χωματερής 4 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων σε απόσταση αναπνοής από τις εργατικές κατοικίες.

Όλα αυτά φυσικά δεν γίνονται τυχαία. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, η Δούρου και ο Πατούλης δρουν σε συνεργασία. Υλοποιούν αποφάσεις της ΕΕ για να ταΐζουν από ένα υπαρκτό και μεγάλο πρόβλημα, όπως είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων, με ζεστό χρήμα μια χούφτα ντόπιους και ξένους επιχειρηματικούς ομίλους που λυμαίνονται και δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο ζήτημα, καταδικάζοντας το λαό της Δυτικής Αττικής να συνεχίσει να ζει όχι πια δίπλα, αλλά μέσα στα σκουπίδια.

Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Αττικής δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν στη συνείδησή τους τέτοιες διαδικασίες και με την πάλη τους να τις κάνουν κουρελόχαρτο. Όσοι νομίζουν ότι έχουν ξεμπερδέψει με το λαϊκό κίνημα, είναι γελασμένοι.

Το νέο αυτό έγκλημα σε βάρος του λαού που ζει και εργάζεται στη Δυτική Αττική δεν θα περάσει.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης:

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: