Παραμένει το τεράστιο κτιριακό πρόβλημα των 27 από τα 108 νηπιαγωγεία της Πάτρας. Η Κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της

Σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε στο 56ο Νηπιαγωγείο Πατρών με την εμφάνιση τρωκτικών.

Σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε στο 56ο Νηπιαγωγείο Πατρών, με την εμφάνιση τρωκτικών, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτό το αναγνώρισαν και το ανέφεραν και εκπρόσωποι γονέων, εκφράζοντας μάλιστα την ικανοποίησή τους για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την αποτελεσματική  παρέμβαση των υπηρεσιών του Δήμου.

Για το συγκεκριμένο  θέμα, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, έκανε την εξής δήλωση:

«Αντιμετωπίστηκε άμεσα το θέμα της εμφάνισης τρωκτικών, αλλά παραμένει το τεράστιο κτιριακό πρόβλημα των 27 από τα 108 Νηπιαγωγεία της πόλης, που στεγάζονται σε ακατάλληλους και ανασφαλείς χώρους.

Η Κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες της, και να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση του προβλήματος κατασκευάζοντας σύγχρονα και ασφαλή Νηπιαγωγεία στην πόλη μας, όπως δικαιούνται και τα αξίζουν τα παιδιά μας και όπως ζητά ο Δήμος, οι Σύλλογοι Γονέων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα.

Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα παιδιά μας και τις ανάγκες τους ως κόστος που δεν πρέπει να επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό!

Όμως η ζωή των παιδιών, οι ανάγκες τους δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κόστος. 

Η κυβέρνηση οφείλει, πέραν των άλλων, να ικανοποιήσει τις ανάγκες στέγασης των μαθητών και τις ανάγκες τους για ασφαλή σχολεία». 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: