Κ. Πελετίδης: «Βλέπουμε φωτεινά πρόσωπα, των μαθητών και των δασκάλων. Είμαστε κοντά σας “κερί αναμμένο”…» (βίντεο)

Μιλώντας στους μικρούς μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου, την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πλετίδης, καταρχήν τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι «θα είναι καλή η χρονιά μας γιατί βλέπουμε φωτεινά πρόσωπα. Των μαθητών και των δασκάλων».

Μιλώντας στους μικρούς μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου, την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πλετίδης, κατ αρχήν τους ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι «θα είναι καλή η χρονιά μας γιατί βλέπουμε φωτεινά πρόσωπα. Των μαθητών και των δασκάλων», όπως είπε.

Ο Δήμαρχος τόνισε επίσης: «Από τη Δημοτική Αρχή, υπάρχει ενδιαφέρον για όλα τα σχολεία του Δήμου μας. Αυτό που έχουμε βάλει στόχο από την πρώτη μέρα της θητείας μας, είναι να μην αισθανθούν τα παιδιά μας τις δυσκολίες που βιώνουν οι λαϊκές οικογένειες του Δήμου. Κι αυτό, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι πέρα από το σώμα υπάρχει και η ψυχή, που πρέπει να είναι καλά. Και τα παιδιά μας εκείνο που πρέπει να ξέρουν, είναι ότι εκτός από τους γονείς τους, είναι κοντά τους οι δάσκαλοί τους, αλλά κι εμείς, ως Δημοτική Αρχή.

Εύχομαι να είναι όμορφη η σχολική χρονιά που αρχίζει κι εμείς, να ξέρετε ότι θα είμαστε κοντά σας «κερί αναμμένο» όπως λέει και ο λαός. Ο Δήμος περνά δυσκολίες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατακόρυφη μείωση της χρηματοδότησης κατά 60%  για τις ανάγκες συντήρησης των σχολικών κτιρίων, ενώ διατηρείται από τη σημερινή κυβέρνηση η απαγόρευση  προσλήψεων μόνιμου προσωπικού. Για τα παιδιά μας όμως, θα δώσουμε ό,τι περισσότερο και ό,τι καλύτερο μπορούμε», διαβεβαίωσε κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος.

Κ. Πελετίδης: «Βλέπουμε φωτεινά πρόσωπα, των μαθητών και των δασκάλων. Είμαστε κοντά σας "κερί αναμμένο"...» (βίντεο)

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέα Αθανασόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους, Σοφία Ασπρούλια και Θόδωρο Μουστάκα, τον Πρόεδρο Μιχάλη Τσομπανίδη και άλλα μέλη του Κεντρικού Διαμερίσματος, επισκέφθηκαν το 7ο Δημοτικό Σχολείο. Παρέστησαν στον αγιασμό και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ με την Διευθύντρια του σχολείου, Φερεάνθη Γαλιατσάτου, συνομίλησαν για τα προβλήματα στην Παιδεία.

Κ. Πελετίδης: «Βλέπουμε φωτεινά πρόσωπα, των μαθητών και των δασκάλων. Είμαστε κοντά σας "κερί αναμμένο"...» (βίντεο)

Εκτός από τον Δήμαρχο, σχολεία του Δήμου Πατρέων επισκέφθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι. Συγκεκριμένα:

-Ο Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Δημησιάνος, με τον Πρόεδρο, Θύμιο Αγγελόπουλο και άλλα μέλη του Αρκτικού Διαμερίσματος, στο 43ο Δημοτικό Σχολείο.

-Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς και ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Βουκελάτος με την Πρόεδρο, Ιωάννα Πελεκούδα και άλλα μέλη του Νοτίου Διαμερίσματος, στο 52ο Δημοτικό.

-Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεοδοσία Καββαδία και Γιάννης Κανελλόπουλος, με την Πρόεδρο, Μαρία Νιάρου και άλλα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Ρίου.

-Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς και ο δημοτικός σύμβουλος Π. Βακάλογλου με τον Πρόεδρο, Δ. Αναγνωστόπουλο και άλλα μέλη του Ανατολικού Διαμερίσματος, στο 21ο Δημοτικό Σχολείο.

-Η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Γκοτσόπουλος και Επ. Δριμάλας, με τον Πρόεδρο, Ανδρέα Κοντογεωργόπουλο και άλλα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: