Η συνήθεια που έγινε “λατρεία” – Τα ΜΑΤ την έπεσαν στην ΑΣΟΟΕ και εγκλώβισαν φοιτητές που απευθύνουν έκκληση για βοήθεια

Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε χρήση χημικών, που τείνει να γίνει εθιμικό δίκαιο, για συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων. Στο κτίριο παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες φοιτητές που απευθύνουν έκκληση για βοήθεια.

Τα παπαγαλάκια της ΕΛ.ΑΣ. αποδίδουν με φαιδρό τρόπο τα επεισόδια σε… “καταδρομική επίθεση” στην Πατησίων. Σύμφωνα με το “ρεπορτάζ” της ΓΑΔΑ, οι δράστες έσπασαν βιτρίνες ταχυφαγείου, κατέφυγαν στην ΑΣΟΕΕ, και τα επεισόδια οδήγησαν στη διακοπή της κυκλοφορίας στην Πατησίων. Προσοχή στο κενό μεταξύ πραγματικότητας και αστυνομικού ρεπορτάζ.

Η πραγματικότητα λέει ότι η Αστυνομία δεν αναζητά καν αφορμές και προσχήματα για να επιτεθεί στο Άσυλο και τους φοιτητές, που διοργάνωναν ρεμπέτικο γλέντι για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου τους. Η ΕΛ.ΑΣ. έκανε χρήση χημικών που τείνει να γίνει εθιμικό δίκαιο για συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων, ενώ απειλεί να εισβάλει για πολλοστή φορά μες στο κτίριο. Εκεί παραμένουν εγκλωβισμένοι δεκάδες φοιτητές που συμμετείχαν στο πάρτι και ζητούν να αποχωρήσουν άμεσα οι δυνάμεις της αστυνομίας.

Με το σημερινό τους γλέντι, ολοκληρωνόταν η κατάληψη που είχε αποφασίσει ο Φοιτητικός Σύλλογος της ΑΣΟΕΕ. Ενώ η Οργανωτική Επιτροπή εξέδωσε λίγη ώρα πριν ανακοίνωση – έκκληση για βοήθεια στους φοιτητές. Σε αυτήν απαιτούν την άμεση απομάκρυνση των ΜΑΤ που κρατούν ομήρους τους φοιτητές, σημειώνοντας στην κατακλείδα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΟΧΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: