Εδώ δεν κολλάει; – Οι φοιτητές παρεμβαίνουν στο Mall και τρολάρουν την απαγόρευση συναθροίσεων

Ο μόνος τρόπος να ακούσει η υπουργός τους φοιτητές ήταν να ανοίξουν πανό στο Mall. Εκεί εξάλλου δεν ισχύει η απαγόρευση συναθροίσεων…

Την ώρα που φοιτητές από 25 συλλόγους πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας, εν όψει του αυριανού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου…

Η ηγεσία του υπουργείου επικαλούνταν μια… προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη, για να τους ξεπετάξει, χωρίς καν να τους συναντήσει για να ακούσει τα αιτήματά τους.

Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης, για τα παιδιά που διαδήλωσαν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και περνώντας το μήνυμα.

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει. Δεν μπαίνουμε σε δεύτερη μοίρα. Θέλουμε να ξαναγίνουμε φοιτητές.

Λίγη ώρα αργότερα μετέβησαν στο παρακείμενο mall, δίπλα στον σταθμό Νεραντζιώτισσα και έκαναν το καλύτερο τρολάρισμα στη γελοία απαγόρευση της κυβέρνησης, με τις επιλεκτικές ευαισθησίες, που είχε ξεκαθαρίσει πως τα περιοριστικά μέτρα δεν αφορούν τα εμπορικά κέντρα.

ΤΩΡΑ παρέμβαση φοιτητικών συλλόγων στα mall στην Αθήνα! “Εδώ δεν κολλάει;;; – ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ!”

Δημοσιεύτηκε από 1 χρόνος κλειστά Πανεπιστήμια – ΩΣ ΕΔΩ στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Η συνέχεια δίνεται στο αυριανό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, με τους φοιτητές να δίνουν μαζικό “παρών” και να κάνουν κουρελόχαρτο την αυταρχική απαγόρευση της κυβέρνησης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: