Οργανωτική Επιτροπή: Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε αρωγός και μας παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια για την επιτυχία των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων

Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε αρωγός και παρείχε στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων από τη σύστασή της, κάθε δυνατή βοήθεια με μόνο σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα στο στοίχημα της επιτυχίας της διοργάνωσης.

Επιστολή στο Γραφείο του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, έφτασε σήμερα από την Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων στην οποία τονίζεται ότι ο Δήμος Πατρέων στάθηκε αρωγός και παρείχε στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων από τη σύστασή της, κάθε δυνατή βοήθεια με μόνο σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα στο στοίχημα της επιτυχίας της διοργάνωσης.

Στο πνεύμα αυτό δόθηκαν ήδη και οι απινιδωτές -που ζητήθηκαν στην ίδια επιστολή-  για την κάλυψη αναγκών στις εγκαταστάσεις των αγώνων.

Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Στα πλαίσια διεξαγωγής των II Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων που θα γίνουν στην πόλη μας από 25 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου 2019, ο Δήμος Πατρέων στάθηκε αρωγός και παρείχε στην Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων, από την σύστασή της, κάθε δυνατή βοήθεια με μόνο σκοπό το όσο δυνατόν καλλίτερο αποτέλεσμα στο στοίχημα επιτυχίας της διοργάνωσης.

Μέσα στο πνεύμα αυτό, παρακαλούμε όπως μας χορηγήσετε απινιδωτές που απαιτούνται για την κάλυψη των αγώνων στους χώρους των εγκαταστάσεων.

Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε για την συνδρομή σας.»

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: