“Οι εισβολείς χέζουν τις εκκλησίες μας, βιάζουν τα κορίτσια μας…” – Ρατσιστικό παραλήρημα φασιστών που… “προσεύχονται για την Λέσβο”

“Δεν είναι ρατσιστές, αλλά…” αναπαράγουν αμάσητες ψευδείς ειδήσεις για “εισβολείς” που καίνε εκκλησίες, βιάζουν κορίτσια, πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια -οπότε δεν κρυώνουν και μπορούν να κατεβάσουν το βρακί τους- και άλλα παρόμοια εμετικά που καταλήγουν σε ένα έμμεσο κάλεσμα σε κυρ-Παντελήδες και ρατσιστές να πάρουν τα όπλα!

Βγήκαν οι φασίστες παγανιά στο διαδίκτυο, αφού μυρίστηκαν ψητό.

“Δεν είναι ρατσιστές, αλλά…”. Αλλά αναπαράγουν αμάσητες ψευδείς ειδήσεις για “εισβολείς” (έτσι λένε τους πρόσφυγες-μετανάστες) που καίνε εκκλησίες, βιάζουν κορίτσια, πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια -οπότε μπορούν να κατεβάσουν το βρακί τους και αυτό μας δείχνει πως είναι ψέμα ότι κρυώνουν- και άλλα παρόμοια εμετικά που καταλήγουν σε ένα έμμεσο κάλεσμα σε διάφορους κυρ-Παντελήδες και ρατσιστές να πάρουν τα όπλα!

Όποιος συνεχίσει την ανάγνωση, καλό είναι να κρατάει και μια σακούλα δίπλα του.

ΠΡΟΣΟΧΉ! ΔΙΑΒΆΣΤΕ! ΑΦΟΡΆ ΌΛΟΥΣ!
ΑΔΈΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΞΙΌΤΙΜΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΈ!
Κάντε κάτι ΤΩΡΑ με το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ!

Στην ΜΥΤΙΛΉΝΗ θα πάρουμε τα ΌΠΛΑ! Ήδη με αυτά κοιμόμαστε! Υπάρχουν φήμες πως ομάδα ντόπιων σχεδιάζει να ΑΝΑΤΙΝΆΞΕΙ το hot stop της Μόριας! Θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ! ΔΕΝ είναι θέμα πλέον ΡΑΤΣΙΣΜΟΎ! ΑΝ αυτό αληθεύει εμείς θα είμαστε μαζί τους! Χθες πήγαν να ανατινάξουν την ΔΕΗ! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ έχουν κάνει κατάληψη ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!

Είμαστε 25.000 κ αυτοί έχουν ξεπεράσει τις 30.000. Όσοι λένε πως είναι 19.000… όνειρα γλυκά! Είναι περισσότεροι από μας και πολλαπλασιάζονται σαν κουνέλια! Είναι που κρυώνουν να κατεβάσουν το βρακί τους!

Δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία μας! Μας ΚΑΊΝΕ και μας ΧΈΖΟΥΝ τις εκκλησίες μας καθημερινά! Μας βιάζουν τα κορίτσια μας! Το θράσος τους είναι απίστευτο!

Πριν λίγο καιρό άρπαξαν κοριτσάκι 9 ετών από το χέρι της μάνας και το έσυραν στο πάρκινγκ να το βιάσουν μέρα μεσημέρι! 10 άτομα χρειάστηκαν να το γλιτώσουν!

Τις γυναίκες μας τις χουφτώνουν στον δρόμο! Τώρα πια όλες κυκλοφορούν με spray πιπεριού! Μας καίνε τα σπίτια και τα χωράφια μας τα κάψανε κai ΤΕΛΟΣ! Τώρα που φάγανε τα πρόβατα τρώνε σκύλους κai γάτες. Τα κατοικίδια τα πήραμε μέσα!

Προχθές μπήκαν σε συγγενικό μου σπίτι ενώ η κοπέλα μαγείρευε! Ευτυχώς η αστυνομία ήρθε αμέσως κ αυτό ΟΧΙ στην ΜΟΡΙΑ αλλά στην Καλλιθέα! ΑΝ εμείς τα κάναμε όλα αυτά στις χώρες τους, θα μας σφάζανε στην πλατεία! Μούρες άγριες από 82 χώρες!

Όσο ότι τα νησιά έχουν συμφέροντα όπως λεν. ΓΙΑ αυτά αναζητήστε τις τηλεφωνικές εταιρίες και τα Γερμανικών συμφερόντων καταστήματα!
Μην ξεχνάτε πως τους δώσατε κίνητρο τα 400 ευρώ!

Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ έχουν πρόσβαση!
Εμείς που τα ακουμπήσαμε ΧΟΝΔΡΑ είμαστε σε λίστα αναμονής! Αν ξεσπάσει ΕΠΙΔΗΜΊΑ ΚΟΡΩΝΑΙΚΟΥ ιού, το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ θα γίνει ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ!

ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Το βασικό πρόβλημα δεν είναι οι σκατόψυχοι που κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν πως δεν είναι άνθρωποι. Αλλά ο κόσμος που τσιμπάει το δόλωμα των φασιστών που ψαρεύουν σε θολά νερά. Με τους χρυσαυγίτες μπορεί και να τελειώσαμε, με τον φασισμό όμως όχι.

Με πληροφορίες από τη σελίδα ΣτοΝησί

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: